(FOTO) Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales

 (FOTO) Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales

 Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță alături de fiica lor. Cei doi au ales ca destinație Roma, unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe europene. Cu toate că este în excursie cu familia sa, artistul nu i-a neglijat nici pe fanii de pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md.

Smiley a postat mai multe imagini din Italia și din locurile pe care le vizitează cu partenera sa de viață. Ba mai mult, se pare că Josephine se bucură nespus de timpul petrecut cu părinții.

Smiley apare într-o filmare realizată de Gina Pistol la Fontana di Trevi, cea mai cunoscută fântână din Italia. Ba mai mult, acesta o ține în brațe pe fiica lui și se joacă în fața camerei, spre bucuria micuței. Prezentatoarea TV și cântărețul au profitat de ziua însorită și temperaturile plăcute pentru o plimbare în centrul istoric.

Nu este prima vacanță pentru Josephine. Smiley și Gina Pistol au călătorit cu fiica lor, care recent a împlinit un an, într-un loc exotic, de Anul Nou, bucurându-se atunci de o călătorie minunată alături de Josephine.

„V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei. Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset„, a precizat Smiley la vremea respectivă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și