(FOTO) Starul rock Roger Waters s-a însurat a cincea oară la 78 de ani

 (FOTO) Starul rock Roger Waters s-a însurat a cincea oară la 78 de ani

Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, a anunțat că s-a căsătorit pentru a cincea oară și a publicat pe rețelele sociale poze de la nunta cu Kamilah Chavis, scrie SHOK.md cu referire la click.

Roger Waters (78 de ani) a anunțat joi că s-a însurat cu Kamilah Chavis, aceasta devenind astfel cea de-a cincea soție a starului rock.

Waters a publicat pe Twitter și pe Instagram poze de la ceremonia intimă, desfășurată în aer liber. ”Sunt atât de fericit! În sfârșit cineva de păstrat”, a comentat artistul.

Kamilah a purtat o rochie albă din dantelă, cu o curea neagră lată în talie, iar pentru buchetul miresei a ales aceleași flori nemuritoare pe care le-a folosit pentru coroniță și pentru a împodobi reverul de la costumul mirelui.

Roger Waters, divorț cu scandal de ultima soție

Waters a mai fost căsătorit de patru ori înainte de Kamilah. Cea de-a patra soție, Laurie Durning, cu care a fost însurat între 2012 și 2015, l-a dat în judecată la divorț, pentru a-și recupera ceasul Rolex.

Roger Waters a mai fost căsătorit cu Judy Trimm, în perioada 1968 – 1975, cu Carolyne Christie, din 1976 până în 1992, și cu Pricilla Phillips, din 1993 până în 2001. Muzicianul are trei copii – o fiică pe nume India, model, un fiu pe nume Harry, care e muzician, și încă un băiat nascut în 1997.

Maria Palade

https://shok.md/