(FOTO) Știai că actrița Isabelle Fuhrman este din Moldova? A jucat alături de DiCaprio și alte staruri de excepție

 (FOTO)  Știai că actrița Isabelle Fuhrman este din Moldova? A jucat alături de DiCaprio și alte staruri de excepție

Actrița americană Isabelle Fuhrman, este fiica jurnalistei din Chișinău, Elina Fuhrman (care a emigrat din URSS în 1989 și a lucrat pentru CNN). La doar 24 de ani  tânăra a reușit să fie creditată în 41 producții video, împreună cu staruri precum Samuel L. Jackson, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Liam Hemsworth, John Cusack și alte starui de excepție, scrie SHOK.md.

Isabelle Fuhrman s-a născut pe 25 februarie 1997 în Washington, D.C., dar și-a petrecut copilăria în Atlanta, Georgia. Mama ei, Elina Fuhrman, inițial Elina Kozmits , s-a născut în RSS Moldovenească din fosta Uniune Sovietică și a emigrat în Statele Unite de la Moscova în 1989, devenind cetățean american naturalizat. Mama ei, Rita Kozmits, a emigrat mai târziu și ea. Fuhrman este divorțată de Nick Fuhrman, un candidat la Congresul Madison , cu care s-a căsătorit în mai 1991. Are doi copii cu Fuhrman. Ea și familia ei s-au mutat înAtlanta în 1999, când s-a alăturat CNN . Fuhrman s-a mutat ulterior la Los Angeles, unde locuiește în prezent împreună cu familia ei. Elina a primit diploma de jurnalism de la Universitatea din Wisconsin, Madison și a studiat limba engleză și lingvistică la Universitatea Pedagogică de Stat din Moscova.

Isabelle a obținut Premiul Cea mai mai bună Actriță (2021 Tribeca Film Festival) și Premiul Cea mai bună Actriță (2009 Fright Meter Awards).
Actrița mai are și 7 nominalizări.
Vezi câteva poze cu talentata tânără.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și