Poliția a descoperit o orgie cu 70 de persoane lângă Barcelona, în noaptea de Revelion. Ce restricții s-au încălcat

 Poliția a descoperit o orgie cu 70 de persoane lângă Barcelona, în noaptea de Revelion. Ce restricții s-au încălcat

În jur de 70 de persoane care au participat la un sex party în noaptea de Revelion, lângă Barcelona, riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor locale anti-Covid, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Poliția a aflat de petrecerea sexuală după ce doi invitați au greșit adresa și au bătut la ușa unei case vecine întrebând unde-i orgia, relatează El Mundo.

În urma sesizării localnicilor, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la o adresă din LIica d’Amunt, lângă Barcelona, și au descoperit petrecerea ilegală. Potrivit sursei citate, aceasta fusese organizată de mai mulți cetățeni americani, care au angajat prostituate pentru a petrece în stil mare noaptea de Revelion. Au închiriat o casă în acest scop și se pare că proprietarul era la curent cu toate detaliile petrecerii.

Polițiștii au întrerupt petrecerea și i-au dus la audieri pe toți participanții. Toți vor fi amendați pentru încălcarea restricțiilor locale anti-Covid care interzic, între altele, organizarea de petreceri cu mai mult de 10 persoane. De asemenea, în regiune este în vigoare și o interdicție de noapte, valabilă între orele 1:00 și 6:00.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și