(FOTO) „Timpul vindeca tot”: Mario Fresh și Mira învăluiți în sărut

 (FOTO) „Timpul vindeca tot”: Mario Fresh și Mira învăluiți în sărut

Artistul Mario Fresh se sărută, situație care a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul urmăritorilor. De asemenea, pare că duce către o relație serioasă, căci și Mario Fresh a reacționat în același „mod” pe rețelele de socializare, notând același simbol – inima – precum Mira, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Invitată în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, Marius Manole a pus-o pe Andreea Esca să-l caracterizeze pe iubitul fiicei sale. Vedeta îl place pe Mario Fresh și crede că este un tânăr ambițios și talent.

„Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat”, a spus Andreea Esca. „Te așteptai la relația asta?” a întrebat-o Marius Manole pe Andreea Esca făcând referire la relația fiicei sale cu tânărul artist. Prezentatoarea de la PRO TV a evitat răspunsul: „Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh”. „Dar ce frumos. Ați văzut oameni buni cum se ocolește o întrebare?”, a fost reacția actorului.

Alexia Eram și Mario Fresh au stat aproximativ două luni despărțiți vara aceasta, timp în care ambii au fost văzuți în preajma altor posibili parteneri. Cu toate acestea, la ziua de naștere a Alexiei, Mario Fresh a fost prezent, iar de atunci lucrurile par să fie reglate între ei, mai ales că au început din nou să posteze fotografii împreună pe rețelele de socializare.

„Alexia este amuzantă, timidă și muncitoare. E foarte muncitoare. Prea mult pentru vârsta ei. Dacă eu zic că e prea mult înseamnă că e foarte mult”, a spus Andreea Esca despre fiica sa, Alexia Eram.

https://www.instagram.com/p/CWVFs8AsEiB/

Maria Palade

https://shok.md/