(FOTO) Top 13 actori și actrițe, care pot interpreta pe oricine, dar premiul Oscar continuă cu încăpăținare să-i ignore!

 (FOTO) Top 13 actori și actrițe, care pot interpreta pe oricine, dar premiul Oscar continuă cu încăpăținare să-i ignore!
0Shares

Ceremonia anuală de decernare a Premiilor Oscar este un eveniment important în viața actorilor. Statueta de aur este un simbol al recunoașterii talentului, precum și un statut special în mediul de actorie. Doar că, multe vedete celebre nu au primit niciodată nici un Oscar și nici nu au fost măcar nominalizați, scrie SHOK.md cu referire la fasingur.

Eroii acestui articol au meritat deja de mult premiul Academiei. La urma urmei, au în spate multe roluri diverse, pe care am decis să vi le amintim

1. Margot Robbie 

Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la Oscar: pentru rolul patinatoarei Tony Harding și a jurnalistei din filmul Bombshell. Dar de ambele ori femeia a plecat fără premiu. Noi credem că va veni acea zi în care actrița australiană va deveni proprietara râvnitei statuete.

illian Murphy 

În 2020, Cillian Murphy a intrat pe lista celor mai talentați actori din cinematografia irlandeză. Unii telespectatori se întreabă, chiar pe bună dreptate, de ce regizorii de la Hollywood nu observă acest actor talentat și nu îl invită să joace în filme de acțiune. Mai mult, Murphy a avut o experiență reușită la Hollywood: a jucat în ”The Batman” de Christopher Nolan.

James McAvoy  

Actorul scoțian are talentul de a se transforma în oricine, nu degeaba i s-a oferit rolul principal în filmul ”Split”. Doar că, dintr-un anumit motiv, nu a fost niciodată nominalizat la Oscar.

Samuel L. Jackson 

Unul dintre cei mai străluciți actori ai timpului nostru a fost nominalizat la Oscar doar o dată – pentru rolul său din filmul ”Pulp Fiction”. Dar spectatorii îl iubesc pe Jackson pentru personajele sale carismatice și controversate, chiar dacă nu i s-a oferit niciodată marele premiu.

Kirsten Dunst 

La ai săi 39 de ani, Dunst și-a demonstrat talentul în diferite genuri. Interpreta atât fete drăguțe, cât și personaje mai complexe, cum ar fi rolul deprimatei eroine Justin în filmul ”Melancholia” sau șefa din filmul ”Hidden Figures”.
Sperăm că actrița va mai reuși să uimească criticii de film.

Jake Gyllenhaal 

Jake Gyllenhaal se poate lăuda cu una dintre cele mai diverse filmografii. Fiecare rol pe care îl interpretează rămâne în memoria noastră. Deși în cariera sa a fost doar o singură dată nominalizat la Oscar – pentru rolul său din ”Brokeback Mountain”.

Emily Blunt 

Un fan al vedetei a scris că, dacă ar fi fost actor, s-ar temea să joace în același film cu Blunt. Motivul este simplu: actoria ei este la un nivel atât de înalt, încât puțini sunt capabili să capete rolul unui partener pe platou. Dar, din păcate, actrița nu a fost nominalizată la Oscar niciodată.

Michael Keaton 

În 2015, Michael Keaton a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din drama ”Birdman”, dar actorul a părăsit ceremonia fără statuetă. Potrivit unui cinefil, este o adevărată crimă că Keaton nu prea a primit recunoașteri la Hollywood, întrucât talentul de actorie a acestui om talentat merită a fi remarcat.

Winona Ryder 

Winona Ryder, în vârstă de 49 de ani, a participat în diferite filme. Actrița a jucat în comedia ”Heathers”, după care Ryder a obținut o ”armată” de fani. Popularitatea reală i-a adus rolul în filmul ”Girl, Interrupted”, în care a arătat că poate face față rolului unui personaj dramatic complex.

Lily Collins 

Fiica muzicianului Phil Collins juca în filme încă din copilărie. Timp de 32 de ani, actrița s-a încercat în diferite roluri de succes. Chiar recent a jucat în drama lui David Fincher ”Mank”. Dar niciunul dintre filme nu i-a adus acestei talentate actrițe nominalizări și premii binemeritate.

Ian McKellen 

Timp de 6 decenii, McKellen a dat dovadă de un talent remarcabil. Interpretând-ul pe Richard al III-lea în drama omonimă, a obținut aprecieri înalte de la critici. Actorul britanic a fost nominalizat de două ori la Oscar pentru interpretarea sa perfectă, dar nu a căpătat niciodată statueta de aur.

 Bryce Dallas Howard 

La începutul carierei sale, Bryce Dallas Howard a interpretat deja rolurile principale ale regizorilor de renume: M. Night Shyamalan și Lars von Trier. Cariera actriței a început să se dezvolte și mai rapid, chiar criticii au remarcat talentul actriței, dar nu a ajuns niciodată să ia marele premiu.

 Keira Knightley 

Și dvs erați siguri că Keira Knightley are acasă pe raft măcar un Oscar? Da, actrița de 36 de ani a fost nominalizată de două ori la premiul Oscar, dar, din păcate, nu l-a primit niciodată. Vedeta britanică a interpretat roluri în blockbuster-uri cu buget ridicat, drame superbe și filme independente. Să sperăm că actrița va continua să ne demonstreze talentul.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/