(VIDEO) Morgenshtern a lansat o nouă lovitură în industria muzicală. Cel mai scump videoclip din cariera sa

 (VIDEO) Morgenshtern a lansat o nouă lovitură în industria muzicală. Cel mai scump videoclip din cariera sa

Rapperul rus Alișer Valeev, cu numele de scenă Morgenshtern, a lansat o nouă lovitură în industria muzicală. Artistul a lansat un videoclip pentru piesa „Dinero” din ultimul album „Million Dollar: Business”. Potrivit rapperului, acesta este cel mai scump videoclip din cariera sa, scrie SHOK.md.

Acesta este al șaselea videoclip al lui Alișer, conectat printr-un singur complot. În videoclipul anterior pentru piesa „Nominalo”, au arătat laboratorul clonelor Morgenshtern, iar el însuși a infectat umanitatea cu un virus, din cauza căruia oamenii nu se pot rupe de la telefoanele lor.

În esență, „Dinero” începe cu povestea rapperului despre banii ascunși în întreaga lume. Potrivit scenariului, ajunge la hangarul aeronavei, unde îl așteaptă prietena sa Dilara, înconjurată de bani și bare de aur. După întâlnire, cuplul călătorește în jurul lumii în căutare de bani ascunși.

Videoclipul se încheie cu scena, în care rapperul este împușcat, chiar de iubita acestuia, în timp ce se relaxa pe un iaht. Totodată, este un mister dacă Morgenshtern a supraviețuit, deoarece videoclipul va avea o continuare.

https://www.instagram.com/p/CTEqS3jjXLu/

Maria Palade

https://shok.md/