FOTO Un coleg din naționala Braziliei i-a ”furat” iubita lui Neymar! Starul lui PSG a reacționat

 FOTO Un coleg din naționala Braziliei i-a ”furat” iubita lui Neymar! Starul lui PSG a reacționat
0Shares

La scurt timp după încheierea Copa America, Eder Militao (23 de ani) a dezvăluit ceea ce toate indiciile dădeau ca sigur: are o relație cu brazilianca de 25 de ani, Karoline Lima, cunoscută publicului larg pentru relația pasageră pe care a avut-o cu Neymar (29 de ani), scrie SHOK.md, cu referire la digisport.

Fundașul lui Real Madrid și blonda cu peste 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram au făcut publică legătura dintre ei prin câteva instantanee din vacanța pe care o petrec în Brazilia natală, postate pe rețelele sociale. Neymar, fostul partener al Karolinei Lima și coechipierul lui Militao din naționala Braziliei, a fost printre primii care au comentat la fotografia cu cei doi îndrăgostiți.

Eder Militao are o relație cu fosta iubită a lui Neymar, Karoline Lima

Starul lui PSG nu s-a arătat deranjat: ”O, iubire!”, a fost mesajul lui Neymar pentru fosta sa prietenă. Eder Militao a încheiat în urmă cu doar câteva săptămâni o altă relație, cu Larrisa Maurina, care a durat aproximativ un an.

instagram-karoline
Reacția lui Neymar la fotografia cu Eder Militao și Karoline Lima / Foto: Instagram @karolinel

Zvonurile privind relația dintre fotbalistul lui Real Madrid și influencerul brazilian au prins contur în timpul Copa America, când tânăra s-a afișat în tribunele stadionului din Rio de Janeiro, la semifinala Brazilia – Peru.

Hai în Digi Online să vezi istoria familiei Kennedy de la începuturi și până la asasinat, azi de la 19:25, numai pe Digi World!

Militao și Neymar au luptat umăr la umăr pentru a aduce trofeul Copa America 2021 în Brazilia, însă visul le-a fost năruit în finală, de Argentina lui Leo Messi. Reprezentativa ”Pumelor” a câștigat cu 1-0 și și-a trecut în palmares primul titlu major din ultimii 28 de ani.

 

0Shares