(stop cadru) „Flăcăi iluștri, cu treaba mică în subterană”. Ceban: „Nu mai am cuvinte cenzurate”

 (stop cadru) „Flăcăi iluștri, cu treaba mică în subterană”. Ceban: „Nu mai am cuvinte cenzurate”

Primarul general, Ion Ceban, e supărat foc pe tinerii care au vandalizat mai multe obiective din capitală și îndeamnă societatea să nu fie indiferentă, dar să ia atitudine pentru a nu mia permite astfel de lucruri pe viitor. „Din ce am văzut cu toții, se pare că acești flăcăi iluștri erau sub influența unor substanțe”, a declarat Ion Ceban, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Însemnul eu „Iubesc Chișinău” a fost vandalizat, am văzut comportamentul „flăcăilor iluștri”, în subterană respectivă, au mers au făcut treaba mică, după care au început să distrugă ce au avut de distrus acolo. Mă bucur ca poliția i-a găsit foarte repede. Și cred că și aici puteți sa ne ajutați să mediatizăm aceste fețe extraordinare ai „eroilor neamului”. Probabil erau sub influența unor substanțe, nu știu, droguri sau alcool. Și cred că aici trebuie sa luăm atitudine cu toată lumea mesajul este către părinți și către tineri care nu-și pot controla comportamentul să fie precauți pentru că va ramâne ștampila pe toată viața”, a declarat primarul capitalei, Ion Ceban.

Edilul a transmis și un mesaj tinerilor „care nu-și pot controla comportamentul”, dar și părinților acestora: „Să fie precauți, pentru că va rămâne ștampila pe toată viața. Ceea ce fac ei urmează să le facă probleme în viitor, în cariera pe care o vor avea. Acum le pare că așa e ok, dar nu e ok”.

Citește și