(foto) Veaceslav Platon a publicat pe pagina sa o poză cu un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari, apoi a șters-o

 (foto) Veaceslav Platon a publicat pe pagina sa o poză cu un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari, apoi a șters-o

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, acum câteva clipe, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Peste câteva secunde, însă,poza a dispărut, scrie SHOK.MD.

Veaceslav Platon a publicat o postare și două poze, în una dintre care apare un bebeluș. Copilul seamănă cu fiul prezentatoarei tv Natalia Morari.

Veaceslav Platon a făcut o postare shok pe Facebook

La scurt timp, însă, poza în care apare bebelușul a fost ștearsă și a rămas doar a doua imagine și textul postării.

Unele surse apropiate ale Nataliei Morari și ale lui Veaceslav Platon spun că ei sunt buni prieteni și că astfel, Platon putea avea poze cu fiul Nataliei Morari.

La începutul lunii mai, Natalia Morari a oferit declarații inedite, în premieră, despre tatăl copilului său. Prezentatoarea TV a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante întrebări. Fanii au profitat imediat și au întrebat-o pe jurnalistă ce nume poartă fiul ei, Rem, scria SHOK.md.

„Băiatul este Rem Morari. Sunt multe întrebări despre tată. Pe de oparte sunt firești atâta timp cât sunt persoană publică, dar în același timp, îmi par un pic nu la locul lor. Rem a avut un tată- donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai vroiam să amân nașterea copilului până voi întâlni ”bărbatul visurilor mele”. Dar ce ține de xerox- asta am înțeles încă la ecografie”, a scris jurnalista în mediul online.

Natalia a mai adăugat: „„Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil în lume, pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe – viața va arăta”

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Duminica Lilia

https://shok.md/