(FOTO/VIDEO) Câți copii adoptați are Angelina Jolie și cum arată ei în prezent

 (FOTO/VIDEO) Câți copii adoptați are Angelina Jolie și cum arată ei în prezent
24Shares

Actrița Angelina Jolie este cunoscută după filmele sale, dar și pentru actele sale de caritate. Puțini cunosc despre copiii fostului cuplu Jolie-Pitt. Aceștia au 6 copii, doar 3 dintre ei fiind biologici. Ceilalți 3 copii au fost adoptați din diferite țări, Maddox, pe care diva a decis să-l ia în grijă în 2007, din Cambodgia, Zahara s-a născut în anul 2005 în Etiopia, ultimul copil adoptat de Anglina Jolie este Pax, pe care l-a luat în grijă în anul 2007, din Vietnam, scrie SHOK.md.

 

Angelina Jolie și actorul Brad Pitt și-au oficializat relația în 2004, după terminarea filmărilor la pelicula „Mr&Mrs. Smith”. În vara anului 2014, Angelina și Brad s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în castelul Miraval, în Correns, Franța. După doi ani de la căsătorie, Jolie a depus actele de divorț și a cerut custodia totală a celor șase copii, trei dintre ei fiind adoptați, dar care poartă aceia-și familie Jolie-Pitt.

Copiii biologici ai actriței Angelina Jolie

Deși actrița americană are șase copii pe care i-a crescut cu dragoste, nu toți sunt copiii ei biologici. Dintre aceștia, doar trei sunt concepuți cu actorul Brad Pitt. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este primul copil biologic pe care cei doi îl au împreună. Shiloh are în prezent 17 ani, s-a născut în 2006, în Namibia. Fotografiile de la nașterea lui Sihloh au fost vândute pentru mai bine de 5 milioane de lire sterline, sumă ce a fost donată în întregime organizației UNICEF. Sihloh apare adesea alături de mama sa la evenimente, dar susține faptul că nu își dorește o carieră în actorie.

În anul 2008, familia celebrului cuplu s-a mărit cu încă doi membrii, atunci când Angelina a dat naștere unei perechi de gemeni. Vivienne și Knox au apărut pe coperta Hello Magazine, pentru suma de 10 milioane de dolari, bani care au ajuns la fundația Jolie-Pitt. Knox și Vivienne s-au născut în Nisa. Vivienne, în prezent în vârstă de 13 ani, a jucat alături de mama sa în filmul Maleficent pe când avea doar cinci ani, însă a mărturisit că nu vrea să devină actriță.

De altfel, chiar și Angelina Jolie a declarat faptul că niciunul dintre copiii săi nu își dorește să urmeze o carieră în actorie, ci mai degrabă vor fie să se implice în acțiuni de caritate, fie să își construiască propriile afaceri.

Copiii adoptați ai divei

Angelina Jolie are copii biologici, dar și copii adoptați. Înainte de a deveni mamă pe cale naturală, Angelina Jolie a început să adopte mai mulți copii din zonele sărace ale Asiei și Africii. Așadar, primii trei copii ai Angelinei Jolie sunt adoptați.

Primul copil pe care Angelina Jolie l-a adoptat este Maddox, pe care diva a decis să-l ia în grijă în 2007, din Cambodgia, pe când acesta avea doar șapte luni.

Zahara este al doilea copil căruia actrița a vrut să-i ofere o familie. Fata s-a născut în anul 2005 în Etiopia, actorilor li s-a spus că mama copilei este decedată. Ani mai târziu aceasta a apărut în viața divei și a cerut să-i fie întors copilul.

Ultimul copil adoptat de Anglina Jolie este Pax, pe care l-a luat în grijă în anul 2007, din Vietnam, după ce a fost abandonat de mama lui.

Cum arată acum copiii Angelinei Jolie?

Maddox Jolie-Pitt are în prezent 22 de ani, studiază la Universitatea din Seoul și este cel mai mare dintre copiii Angelinei Jolie. El este cunoscut pentru aparițiile sale în producții cinematografice, precum filmul „First they killed my father”.

Zahara, a doua dintre copiii actriței, are în prezent 18 ani și pare mai degrabă interesată să se implice în fundații și evenimente de caritate și conștientizare alături de mama sa. În decembrie 2021, Angelina Jolie și Zahara au participat la un eveniment în Washington, care a avut ca tematică violența domestică.

Pax Jolie-Pitt, al treilea copil adoptat de către divă are în prezent 17 ani. El a fost surprins alături de ceilalți frați ai săi și de mama sa la numeroase evenimente de-a lungul timpului.

Mai vrea Shiloh Pitt să devină băiat?

Fanii fostului cuplu Jolie-Pitt și ai copiilor acestora cunosc faptul că Shiloh Jolie-Pitt a prezentat de-a lungul timpului interes pentru un stil „băiețesc” și chiar și-a manifestat dorința de a deveni băiat în toată regula.

Cu toate acestea, în prezent, pare că prima fiică biologică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a răzgândit cu privire la stilul pe care vrea să îl adopte și mai important, genul cu care se identifică, în ciuda faptului că în trecut fata se identifica drept „unul dintre frații săi”.

Dacă în trecut purta haine băiețești la aparițiile pe covorul roșu, acum adolescenta a dat costumul pe rochii tinerești și pantofi colorați.

Mulți o știu pe Angelina Jolie din filme sau în urma evenimentelor controversate din viața sa. Astfel, că puțini sunt cei care știu câți copii are Angelina Jolie sau cum arată aceștia. Dacă ești fan declarat al Angelinei Jolie, cu siguranță informațiile despre copii ei sunt de interes pentru tine.

 

24Shares

Aura Mereuta

https://shok.md