(foto/video) Cu flori și salam în mână, și-a realizat visul vieții: Un moldovean a întâlnit-o pe Olga Buzova, la Milano

 (foto/video) Cu flori și salam în mână, și-a realizat visul vieții: Un moldovean a întâlnit-o pe Olga Buzova, la Milano

Călătorie cu sfârșit emoțional. Un moldovean a avut parte de o experiență de neuitat, la Milano, acolo unde s-a întâlnit cu idolul lui preferat, Olga Buzova. Este vorba despre Anton Grab, tânărul care întâmplător a văzut story-urile interpretei, înainte de zbor și a realizat că ar putea să o întâlnească. Acesta a cutreierat jumătate de Milano, iar într-un final și-a realizeze visul, scrie SHOK.md.

„Luni a fost ultima zi acolo, înainte de zbor mă uit în povestea Olgăi de pe Instagram și văd că ea este la Milano. Și atunci, s-a făcut click în capul meu și am înțeles că trebuie să fac totul pentru ca întâlnirea noastră să aibă loc.

Cu toții știm că Olia permanent marchează la ea în story geolocația, mă grăbesc spre centrul Milanului, pentru că ultima ei poveste a fost filmată acolo. În drum sprea ea, mi-am rugat urmăritorii să-i scrie, pentru ca să mă observe, în același timp i-am scris și fetei cu care se odihnea Olia.

Ajung în centru, alerg, merg la toate restaurantele, o caut cu privirea…dar nu o găsesc.Și apoi povestea Oliei este actualizată, ea era în alt restaurant. Verific rapid, localul este la 2,5 km de mine, fug spre tramvai, cu speranța că nu și-a schimbat locația. Și, în timp ce mergeam spre ea, am primit o notificare- „Olga Buzova te-a menționat în istorie”. Am rămas șocat, mâinile îmi tremurau, iar apoi mi-a răspuns și prietena ei- „I-am transmis Olgăi mesajul tău”, a povestit Anton pe pagina lui de Facebook.

Anton i-a dăruit interpretei un buchet de trandafier și salam italian.

„Ce noroc am avut că restaurantul era la doar un minut de magazin. Mă apropii de geam și văd că la ultima masă din spate, stă ea. M-am luat în mâini și am intrat în local. Când m-am apropiat de ele, Oliga s-a ridicat în picioare, prietena ei a început să filmeze…nici nu vă puteți imagina ce se petrecea în sufletul meu în acel moment. Îmi venea să țip, să plâng, să râd, să alerg…a fost foarte emoționant. Doar imaginați-vă, i-am ascultat pisele, i-am urmărit viața, am văzut-o pe ecrane, iar acum ea e aici, în fața mea, zâmbește și îmi spune – „Bună, sunt Olia”

E foarte drăguță, timidă și zâmbitoare. S-a dovedit a fi atât de micuță în realitate, nu foarte înaltă, slabă și nu avea nici o picătură  de machiaj pe față, dar arăta uimitor. Și cum mirosea… Nu voi uita niciodată mirosul parfumului ei. Ne-am îmbrățișat mult, am râs, a fost foarte amabilă””, a scris acesta.

Cei doi au vorbit vreo 15 minute, au făcut câteva poze și video, pe care tânărul le-a publicat pe pagina lui de Facebook.

„La final, am îmbrățișat-o strâns, i-a transmis salutări mamei mele, i-am spus că o iubesc foarte mult și că este cea mai bună, iar la rândul ei a zâmbit ca un copil și mi-a mulțumit pentru dragoste. Încă nu pot să-mi revin, pentru că îmi doream atât de mult aceast lucru și s-a întâmplat când nu mă așteptam deloc. Crede în visele tale, ele chiar devin realitate, doar la timpul potrivit”.