Adele este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! Artista a recunoscut că este pentru prima dată când iubește cu adevărat

 Adele este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! Artista a recunoscut că este pentru prima dată când iubește cu adevărat

Adele este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Rich Paul. Cântăreața a declarat că nu a mai iubit niciodată așa cum o face acum și este foarte fericită, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Adele, în vârstă de 33 de ani, a purtat o discuție sinceră cu Oprah Winfrey despre viața și familia ei, în timp ce a susținut un concert impresionant. Câștigătoarea a 15 premii Grammy a vorbit și despre relația pe care o are cu Rich Paul, agentul lui LeBron James, în vârstă de 39 de ani, mărturisind că nu a mai iubit niciodată așa cum o face acum.

„Este pur și simplu hilar. Oh, este atât de amuzant, e hilar, da. Și foarte inteligent. Știi, el este foarte, foarte inteligent. Este  incredibil să-l vezi făcând ceea ce face. Mă iubește și sunt deschisă să iubesc și să fiu iubită de altcineva. Este foarte interesant să-mi văd reacția în general la orice mă doare acum, când mă simt atât de sigură pe mine, și aici nu vorbesc doar de romantism”, a declarat Adele în interviul oferit pentru Oprah Winfrey.

„Nu mă aștept la nimic de la el. Nu-mi pasă care este cariera lui, atâta timp cât este pasionat de ceea ce face și că este fericit. Mi-aș dori mai mulți copii. Nu ar fi sfârșitul lumii dacă nu aș fi făcut-o pentru că îl am pe Angelo, dar da, cred că da”, a spus Adele.

Maria Palade

https://shok.md/