(FOTO/VIDEO) Kylie Jenner este din nou însărcinată. Va avea al doilea copil cu iubitul ei, Travis Scott

 (FOTO/VIDEO) Kylie Jenner este din nou însărcinată. Va avea al doilea copil cu iubitul ei, Travis Scott

Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil pe care îl are cu iubitul ei, Travis Scott 30 de ani.Vedeta de 24 de ani a făcut marele anunț printr-un video publicat pe Instagram, în care se observă sarcina, scrie SHOK.md cu referire la stiri.ro.

Travis și Kylie formează un cuplu din 2017, iar în 2018 au devenit părinții lui Stormi, fetița lor. Kylie nu a dezvăluit până acum sexul celui de-al doilea copil. În august, mai multe reviste au relatat despre o posibilă sarcină a lui Kylie Jenner, însă montajul distribuit marţi seară pe Instagram reprezintă prima confirmare publică făcută de vedeta americană.

Kylie Jenner, cea mai mică dintre surorile Kardashian, a ţinut în mare secret prima ei sarcină şi a divulgat-o abia la câteva zile după naşterea lui Stormi, când a distribuit pe Instagram o primă fotografie a fiicei sale.

https://www.instagram.com/tv/CTieyGYpYdi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6fb5362d-86dd-453b-bd35-fc9764f609c0

https://www.instagram.com/p/CTlmNj-JF3c/

Kylie Jenner este o personalitate de televiziune americană, femeie de afaceri, antreprenoare, model și personalitate social media. Ea este cunoscută pentru apariția în reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians” începând din 2007 până în prezent și pentru celebrul brand de cosmetice „Kylie Cosmetics”.

Maria Palade

https://shok.md/