Povestea de dragoste dintre Nicoleta Nucă și iubitul ei: ”A fost alături de mine tot timpul”

 Povestea de dragoste dintre Nicoleta Nucă și iubitul ei: ”A fost alături de mine tot timpul”

Într-un interviu, cântăreața Nicoleta Nucă a povestit, cum a început povestea de dragoste alături de Alex  Ursache.  Ei au trecut prin multe împreună și recunoaște că pandemia a fost o mare provocare pentru relația lor, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă, era prietenă comună, și suntem împreună de patru ani. Cred că mi-am dat seama că el este bărbatul cu care doresc să îmi petrec viața pentru că am crescut împreună foarte frumos în acești ani, ne-am maturizat, am trecut prin multe situații, în special negative. În astfel de contexte, mai puțin fericite, îți dai seama dacă bărbatul de lângă tine este persoana potrivită. A fost alături de mine tot timpul, am găsit împreună cele mai bune soluții și am rezolvat orice provocare apărută. Până și pandemia a fost o mare provocare”, a declarat vedeta pentru VIVA.

Pandemia a venit și cu multe destrămări de cupluri, însă Nicoleta Nucă și Alex Ursache au rezistat împreună. Artista a dezvăluit că amândoi au caractere foarte puternice și sunt încăpățânați, însă secretul relației lor este echilibrul și compromisurile pe care le fac pentru ca totul să funcționeze în armonie.

„Mulți au decis în această perioadă să o ia pe drumuri separate, dar noi ne-am înțeles foarte bine, am stat împreună în casă 24 din 24 de ore. Suntem amândoi temperamentali, caractere foarte puternice, încăpățânați, dar am învățat în timp când să cedăm, am găsit un echilibru și știm când să facem compromisuri, pentru că o relație funcțională este și despre asta, când să faci un compromis”, a mai spus Nicoleta.

Nicoleta este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și