(FOTO/VIDEO) Modela Anastasia Fotachi, impresionată de un magazin din Chișinău : „Este minunat aici, sunt tratată ca un oaspete, nu client”

 (FOTO/VIDEO) Modela Anastasia Fotachi, impresionată de un magazin din Chișinău : „Este minunat aici, sunt tratată ca un oaspete, nu client”

Modela Anastasia Fotachi a descoperit brandul de bijuterii Milenium, care aparține singurei uzine din domeniu, din Republica Moldova. Recent, Milenium și-a deschis primul magazin oficial în Chișinău, iar bloggerița a decis să arate urmăritorilor săi de pe Instagram ce bijuterii unice crează Milenium. „O atmosferă extraordinară, mult tact și profesionalism, bijuterii delicate, lucrate manual, din materiale comandate direct din Elveția”, a declarat Fotachi, scrie SHOK.md.

Modela a realizat mai întâi un un sondaj, iar pentru că mulți s-au arătat interesați să afle detalii despre brandul Milenium, Anastasia a decis să meargă direct la magazinul din strada Armenească 55.

„Este minunat aici, frumos și desigur bijuteriile îmi plac – sunt foarte multe și foarte delicate. Pentru oaspeții magazinului au o gamă largă de bijuterii din aur și argint, cu un design unic. Fiecare piesă este încrustată manual cu zirconiu de înaltă calitate, pe care îl importă direct din Elveția”, a spus Fotachi.

Fiecare oaspete al magazinului Milenium este întâmpinat de către consultanți cu o cafea, un ceai sau o cupă de șampanie și desigur multă voie bună.

„Mi-a plăcut mult cum lucrează consultanții aici, se simte mult tact și profesionalism. Eu am apreciat că nu se folosește cuvântul „client”, dar „oaspete”, m-au făcut să fiu relaxată și nu am avut sentimentul că mi se vinde ceva”, a mai adăugat Anastasia.

Uzina de bijuterii Milenium este singura din Republica Moldova. Brandul creează propriile produse exclusiv din lingouri bancare proba 999,9 și pune la dispoziția fiecăruia o diversitate mare de produse, având la bază concepte absolut individuale – pandative, cercei, charm-uri, brățări, lănțișoare, inele cu un design modern, delicat și rafinat.

 

Maria Palade

https://shok.md/