Morgenstern a oferit a „doua viață” unui copil bolnav: „Am reușit în sfârșit să respir”

 Morgenstern a oferit a „doua viață” unui copil bolnav: „Am reușit în sfârșit să respir”
 Băiatul Ilya Khudoba, care a fost ajutat de popularul rapper Morgenstern în strângerea de fonduri, pentru tratamentul atrofiei musculare, a primit o injecție în valoare de 168 de milioane de ruble, scrie SHOK.md cu referire la georgia.ru.
Pe pagina sa de Instagram , mama Ilya Khudoba a scris că fiului ei i s-a făcut prima injecție cu Zolgensma, care îi ajută pe copiii cu atrofie musculară spinală să evite probleme grave de sănătate. Femeia a notat că acum 11 noiembrie va fi a doua aniversare a băiatului.
„11.11 este cea de-a doua zi de naștere oficială a lui Ilyusha. Ziua în care am reușit în sfârșit să respir adânc și să mă las să plec pentru o secundă, să simt fericire și pace nestăpânită în același timp”. Ea a mai menționat că acum așteaptă rezultate, și nu o cursă pentru supraviețuire, așa cum era înainte.
Strângerea de fonduri a durat trei luni. În acest timp, rapperul și fanii săi au reușit să strângă 168 de milioane de ruble pentru tratamentul lui Ilya Khudoba, în vârstă de 3 ani, diagnosticat cu atrofie musculară spinală. Când Morgenstern a anunțat colectarea de bani, părinții lui Khudoba au reușit să strângă 12 milioane de ruble într-o singură zi.

Maria Palade

https://shok.md/