(galerie foto) Fotografii rare cu designerul Calvin Klein alături de iubitul său mai tânăr cu 45 de ani

 (galerie foto) Fotografii rare cu designerul Calvin Klein alături de iubitul său mai tânăr cu 45 de ani

West Hollywood, CA – *EXCLUSIVE* – Calvin Klein and longtime boyfriend Kevin Baker have lunch at Mauro’s Cafe in West Hollywood. *UK Clients – Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 701006050, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Calvin Klein, Kevin Baker, Credit line: Profimedia

Calvin Klein, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în timpul unei întâlniri cu iubitul său, Kevin Baker – 34 de ani, la un local din Hollywood.

Potrivit protv.ro, designerul a adoptat o ținută casual pentru o sâmbătă seară alături de iubitul lui. Și cel din urmă, de asemenea, a purtat o pereche de pantaloni lejeri și un tricou cu mâneca lungă.

Cuplul a fost observat într-o parcare după ce s-au bucurat de o masă la localul italian de lux.

Ulterior, actorul a scris o carte intitulată „Obsesie: Viața mea cu Calvin Klein” în care a mărturisit că, la un moment dat, designerul l-a suspus unui test poligraf.

„L-am trecut. Apoi, știi, lucrurile au fost mult mai bune. Dar vreau să spun, ce fel de partener te-ar pune să faci un test poligraf?”, a spus actorul.

De asemenea, Calvin Klein a fost căsătorit cu designerul textil Jane Centre, din 1964 până în 1974. Cei doi sunt părinții producătoarei TV Marci Klein.

Citește și