(video) Scandal la un post de televiziune. Valico a plecat de la emisiune, întrebat de unde bani pentru concert. Activistul: Cât v-a plătit Platon ca să mă invitați aici?

 (video) Scandal la un post de televiziune. Valico a plecat de la emisiune, întrebat de unde bani pentru concert. Activistul: Cât v-a plătit Platon ca să mă invitați aici?

Scandal în direct la un post de televiziune. Activistul Veaceslav Valico a plecat de pe platou, în plină emisie în direct, fiind întrebat de unde a luat bani pentru a organiza concertul de ieri, care nu a mai avut loc. „Cât v-a plătit Platon ca să mă invitați aici?!”, a întrebat Valico, după care a plecat, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Nu trebuie să ridicați ratingul unei televiziuni, care oricum nu-l are, din contul meu. V-a plătit cineva să lansați despre mine bârfe? Că aș avea legături cu Plahotniuc?

Cât v-a plătit Platon ca să mă invitați aici?”, a spus Veaceslav Valico.

„Nimeni niciodată nu a plătit bani pentru a fi invitat la TV8, cel puțin la Cutia Neagră. Răspundeți de unde bani pentru concert, dacă nu ați lucrat niciodată undeva. Din ce trăiți?”, a răspuns prezentatoarea TV8 Mariana Rață.

În toiul emisiunii, Valico s-a ridicat și a părăsit platoul de filmare.

Veaceslav Valico a anunțat organizarea unui concert în Piața Marii Adunări Naționale pentru 19 iunie, dedicat Zilei Absolvenților.

Inițial la concert urma să cânte rapperul rus Morgenshtern, care anunțase că se află la Chișinău și își așteaptă fanii.

Ulterior, acesta a fost înlocuit cu Filip Kirkorov, Dava, Dmitrienko și Egor Kreed. Artiștii ruși erau veniți la Chișinău și au anunțat că vor cânta în PMAN.

Concertul nu a mai avut loc, chiar dacă a fost autorizat de primăria capitalei. Polițiștii au interzis instalarea scenei în PMAN sub diferite pretexte, actele de securitate, apoi verificarea tehnicii de obiecte explozive.

Mai multe media au scris că în spatele lui Valico ar sta Veaceslav Platon, cel care l-a reprezentat pe activist în alegerile parlamentare din 2021. La rândul său, Platon a negat că ar avea vreo legătură cu acesta, cu atât mai mult cu Morgenshtern, care „nu-i place”.