Frenezie online după ce Elon Musk a apărut la bustul gol. Reacția miliardarului: „Ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”

 Frenezie online după ce Elon Musk a apărut la bustul gol. Reacția miliardarului: „Ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”

Elon Musk a ajuns pentru vacanța de vară pe insula grecească Mykonos, iar zilele trecute a ieșit în larg cu iachtul, însoțit de un grup de prieteni. Un fotograf l-a surprins la bustul gol, iar acum internetul nu se mai oprește din vorbit despre aceste ipostaze inedite cu CEO-ului Tesla și SpaceX, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

După ce fotografiile lui au fost preluate de nenumărate publicații online, dar și pe rețelele sociale, unde au apărut și meme-uri în care, în general, utilizatorii au subliniat amuzați că acesta are pielea albă, Musk însuși a intervenit și a postat un mesaj care răspunde într-un fel la tot acest val de atenție îndreptat asupra lui.

„Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”, a scris el pe Twitter, completând apoi că deja s-a întors „la fabrică”.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Tesla Billionaire Elon Musk takes a summer break in Mykonos after sensationally backing out of the Twitter acquisition deal!*PICTURES TAKEN ON 17/07/2022**PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Tesla Billionaire Elon Musk takes a summer break in Mykonos after sensationally backing out of the Twitter acquisition deal!*PICTURES TAKEN ON 17/07/2022**PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Tesla Billionaire Elon Musk takes a summer break in Mykonos after sensationally backing out of the Twitter acquisition deal!*PICTURES TAKEN ON 17/07/2022*

Între timp, Musk a primit o lovitură în lupta sa juridică cu Twitter.

Marți, Curtea Cancelariei din Delaware a admis cererea Twitter pentru un proces accelerat împotriva lui Musk pentru încercarea sa de a renunța la achiziție.

Twitter l-a dat în judecată pe miliardarul Elon Musk, pentru a-l obliga să finalizeze achiziția companiei. Fondatorul Tesla și SpaceX făcuse o ofertă de 44 de miliarde de dolari pentru platforma socială, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Plângerea vine după ce Musk a anunțat, la începutul lunii, că vrea să rezilieze acordul de achiziție de 44 de miliarde de dolari.

Avocatul lui Musk a susținut că Twitter „încălcă în mod semnificativ mai multe prevederi” ale acordului. Echipa juridică a Twitter a replicat că încercarea lui Musk de reziliere a acordului este „invalidă și nelegală”.

Citește și