Gabi Bădălău a sunat-o pe Bianca Drăgușanu în direct la Kanal D. Teo Trandafir s-a enervat

 Gabi Bădălău a sunat-o pe Bianca Drăgușanu în direct la Kanal D. Teo Trandafir s-a enervat

Gabi Bădălău a sunat-o pe Bianca Drăgușanu în direct, la Kanal D. Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii, s-a enervat. S-a întâmplat în ediția de ieri a emisiunii Teo Show, în care invitată era Bianca Drăgușanu. La un moment dat, blondina a primit un telefon chiar din partea lui Bădălău, fostul său iubit, iar discuția dintre cei doi a avut loc chiar în direct, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Gabi Bădălău a sunat-o pe Bianca Drăgușanu în direct
În vreme ce Bianca Drăgușanu era invitată la emisiunea de pe Kanal D, aceasta a primit un telefon din partea fostului său iubit, Gabi Bădălău. Discuția a avut loc chiar în timp ce Bianca Drăgușanu era în platoul emisiunii.

Bianca Drăgușanu își povestea viața tumultoasă din ultima perioadă și afirma că nu-și dorește „o relație care să apară la televizor”, telefonul ei a sunat, iar la capătul celălalt al firului era nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii, a fost surprinsă de acest moment, astfel că blondina i-a dat acesteia telefonul pentru a-i explica lui Gabi Bădălău de ce anume nu este disponibilă pentru discuții, la acel moment.

„Gabi Bădălău: Sărut mâna. Voiam să vorbesc cu Bianca.

Teo: Bianca este într-o emisiune în direct pe care tu o urmărești, corect?

Gabi Bădălău: Nu vă urmăresc emisiunea că nu sunt la televizor.”

Teo: Nu ești la televizor, dar te anunț pe această cale că Bianca este la televizor.

Deși Gabi Bădălău a precizat pe contul de socializare că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, surse din anturajul fostului cuplu ar fi declarat pentru Click că afaceristul a contactat-o pe blondină la doar o zi după anunțul despărțirii, ca să îi declare iubirea.

,,Te iubesc! Știi bine că ești nevasta mea”, i-ar fi spus Bădălău la telefon Biancăi Drăgușanu, la o zi după controversata postare.

Aparent, la acest moment, Bianca Drăgușanu nu are de gând să se împace cu Gabi Bădălău, cu toate că cei doi încă mai comunică.

,,Cred că amândoi avem nevoie nevoie de timp. Este un om foarte blând, dar nu știe ce vrea”, a mai declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Rămâne de văzut ce întorsătură vor lua lucrurile în ce privește situația existentă în fostul cuplu Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău.

Maria Palade

https://shok.md/