(VIDEO) Istoria de dragoste a unei femei cu doi deținuți: „Am plătit 100 de euro pe 4 ore”

 (VIDEO) Istoria de dragoste a unei femei cu doi deținuți: „Am plătit 100 de euro pe 4 ore”

Istoria unei femei, care a avut o relație de dragoste cu un deținut, apoi o căsnicie cu alt pușcăriaș, a lăsat internauții fără cuvinte. Ea ne-a prezintat ce a înțeles din aceste relații și le avertizează pe alte femei, să nu comită aceeași greșeală. In cadrul unui monolog de-a lui Dorin Galben, femeia a povestit mai multe detalii din viața ei, scrie SHOK.md.

Femeia este dintr-o familie bună, are două facultăți. Prima dată s-a căsătorit la 23 de ani.

„Soțul era gelos. Eram lovită înainte de a face nunta. Credeam că după se va schimba, dar asta a continuat și după nuntă. Am pus punct, când am ajuns la spital. Asta a fost ultima picătura, el m-a lovit în cap și peste față”,  povestește femeia.

Femeia a început viața de la 0. Și-a găsit de lucru și creștea singur copilul său, fără să apeleze la părinți.

„Viața mea a început de la 0, trebuia să îmi cresc copilul. După o perioadă am făcut cunoștință cu un bărbat pe rețele de socializare. El vorbea frumos, îmi spunea că se află în Rusia. La un moment dat a dispărut, dar a apărut peste o săptămână și mi-a zis că e în pușcărie. Eu voiam să îl ajut și am continuat să ținem legătura. Am fost la pușcărie și am plătit 100 de euro pe 4h, ca să stăm doar noi doi într-o cameră”.

Când a venit și ziua judecății, femeia a fost acolo ca să îi fie alături:

„Am fost la judecată și am aflat că are soție și copil. Chiar dacă el spunea că nu îi leagă nimic, eu nu l-am crezut. El încerca să îmi spună că mă iubește, mi-a făcut cunoștință cu familia lui. Dar s-a aflat: totul era o minciună. Eu am pus punct, pentru că nu mai avea sens așa relație. Soția lui era din nou însărcinată și altă șansă nu am mai oferit”.

În viața ei, a mai apărut o altă dragoste cu un final nefericit:

„După un an, colegul lui de cameră m-a rugat să-i împrumutat 3000 lei. După ce mi-a întors datoria, noi am început să vorbim. Și a început o noua istorie de dragoste. Noi am făcut un copil, am făcut înscriere în costum sportiv. El nu voia să lucreze, cel mult a lucrat 2 zile și a dispărut pe 3 zile”.

Fostul șoț avea și alte femei tinere, chiar și de 50 de ani, care îi trimitea bani de peste hotare.

„Eu am hotărât să pun punct. Acum îmi cresc cei doi copii fericită”, spune femeia.

Vezi mai multe detalii în interviul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/