Gabriela Damir și Roman Burlaca se căsătoresc! Ce rochie va purta mireasa

 Gabriela Damir și Roman Burlaca se căsătoresc! Ce rochie va purta mireasa
După aproape doi ani de relație și după șapte luni de la logodnă, Gabriela Damir și Roman Burlaca sunt hotărâți să dea cu semnătura pentru unirea destinelor lor. Cuplul va merge astăzi la Starea Civilă. Gabriela ne-a mărturisit că la ceremonie va purta un costum, iar rochia de mireasă o păstrează pentru ziua nunții.
Potrivit aquarelle, rochia Gabrielei se află încă la atelier și este cale lungă până va fi gata. Aceasta a spus că va costa între 2 mii și 3 mii de euro.„Rochia este creată după ideile mele. Abia aștept să merg la prima probă. Sora mea fiind un designer începător a fost cu mine și mi-a dat și ea niște idei. Mi-a zis că uite ar fi mai bine așa, în felul asta ți s-ar potrivi mai bine. Am ascultat-o și așa am ajuns la modelul perfect care mi se potrivește”, a mai spus vloggerița.

 

Mireasa nu e superstițioasă, în schimb e plină de mister. Este hotărâtă să nu-i arate mirelui rochia de mireasă până în ziua nunții și ne asigură că până acum nu i-a divulgat niciun detaliu.

 

„De obicei, la noi în relație, Roman e cel care întârzie, pentru că e foarte ocupat și eu i-am spus că uite că în ziua nunții o să întârzii eu și o să mă aștepți pe mine și atunci o să mă vezi în rochie de mireasă”, a glumit Gabi.

 

Cât privește detaliile de organizare a nunții, majoritatea și le-a asumat Roman, dat fiind faptul că are tangență cu activitatea sa, în general.

 

Și când va fi marele eveniment încă rămâne un secret! Punem pariu că va fi nunta anului, iar mirii vor străluci, la propriu.