Gata cu misterul: Ravshana Kurkova a făcut marea dezvăluire chiar de ziua sa

 Gata cu misterul: Ravshana Kurkova a făcut marea dezvăluire chiar de ziua sa

Actrița rusă Ravshana Kurkova a făcut cea mai neașteptată dezvăluire, chiar de ziua sa de naștere. După mai multe luni de mister, Ravshana a recunoscut că este mamă de curând și le-a spus urmaritorilor de pe Instagram și cine e tatăl băiatului, scrie SHOK.md.

Cunoscuta actriță din Federația Rusă a împlinit ieri 40 de ani și cu această ocazie a publicat mai multe poze cu fiul ei, despre care internauții practic nu au știut nimic până acum.Tatăl băiatului este proprietarului clubului de box Serghei Amaryan, cu care actrița se află într-o relație, deocamdată, neoficializată. Acesta, la fel, a publicat poze cu fiul lor pe rețele de socializare. Numele băiatului este Gaspar, dar data exactă a nașterii sale rămâne necunoscută. Potrivit presei ruse, copilul ar fi fost purtat de o mama surogat.

„Inima mea crește odată cu fiul meu. Acesta este cel mai bun an din viața mea, cel mai important, cel mai așteptat și cel mai fericit”, declară Ravshana.

https://www.instagram.com/p/CS1xdUrN9YA/

 „Faceți cunoștință „chiflă cu stafide”!”, a scris Serghei la pozele cu fiul său.

https://www.instagram.com/p/CS15rnVCaf5/

Kurkova este o actriță de teatru, film și producătoare de origine uzbecă. Aceasta a jucat în peste 30 de filme, din 2003 și până acum.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și