Gigi Hadid și Irina Shayk, în aceeași ținută, cu abdomenul și picioarele la vedere

 Gigi Hadid și Irina Shayk, în aceeași ținută, cu abdomenul și picioarele la vedere

Nu degeaba sunt unele dintre cele mai cerute modele de pe podiumuri! Gigi Hadid și Irina Shayk au o toamnă plină, bifând apariții pentru designeri celebri la Săptămâna Modei din cele mai importante ale lumii. Recent, acestea au defilat îmbrăcate aproape identic, în negru, în fuste mini și topuri minuscule care le-au lăsat abdomenele la vedere, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Coafate la fel, cele două frumuseți au mers încrezătoare în fața spectatorilor adunați la show. Gigi și Irina au bifat mai multe apariții comune în ultimele zile, semn că designerii le apreciază și își doresc să le vadă pe podium îmbrăcate în creațiile lor.

Gigi Hadid și Irina Shayk sunt două mămici superbe. În timp ce prima are o fetiță de doar un an, Khai, cu solistul Zayn, rusoaica se mândrește tot cu o copilă frumoasă, dar mai măricică, în vârstă de patru ani, rodul iubirii cu actorul Bradley Cooper. După ce au devenit mame, modelele au păsit la scurt timp pe podium, mai strălucitoare și la fel de pricepute ca înainte de concediul de maternitate.

Maria Palade

https://shok.md/