(FOTO) Gina Pistol a stârnit amuzament printre fani cu cea mai nouă imagine pusă pe Instagram. Cum a pozat-o Smiley în vacanța exotică

 (FOTO) Gina Pistol a stârnit amuzament printre fani cu cea mai nouă imagine pusă pe Instagram. Cum a pozat-o Smiley în vacanța exotică

Gina Pistol și Smiley au parte de prima vacanță adevărată de când au devenit părinți. Cele două vedete și-au luat fiica și au plecat într-o destinație exotică. Deși nu au dezvăluit încă unde se află, cei trei sunt înconjurați de vegetație luxuriantă și plaje cu nisip fin, semn că s-au încumetat să plece departe de casă, scrie SHOK.md.

În timp ce cele mai multe persoane publice postează poze în costum de baie atunci când ajung într-un paradis exotic, Gina a schimbat foaia și a plusat cu o imagine care a a făcut deliciul admiratorilor ei.

Desculță, îmbrăcată doar într-un tricou lung și larg, Gina a ales un obiect de recuzită care a stârnit amuzamentul fanilor. Călare pe o mătură găsită la resort, vedeta tv se ridică puțin de la sol. „Trebuia să ajung repede! Mamele știu de ce”, a scris Gina în dreptul instantaneului la care și Smiley a comentat: „Mâine vă arăt cât s-a lucrat la poza asta”. Și a arătat! Pe story, artistul a postat un scurt filmuleț „de culise”, în care partenera lui de viață râde și sare în repetate rânduri pentru fotografia perfectă, iar el o ceartă drăgăstos că nu depune destul efort pentru a sări la o înălțime mai mare. Cert este că rezultatul a fost unul bun, iar like-urile și comentariile au curs.

„Zboară, puiule, zboară!”; „Ești tare cool, uite, la mătură nu m-am gândit”; „Să tot arăți așa ca proaspătă mămică”; „Mi-ai făcut ziua mai frumoasă”; „Benzină sau diesel?” – au fost câteva dintre mesajele primite de Gina.

https://www.instagram.com/p/CYcBW2GBHRm/

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și