Gina Pistol, amintiri dureroase din copilărie: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

 Gina Pistol, amintiri dureroase din copilărie: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”
0Shares

Gina Pistol a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar și a vorbit despre copilăria sa, care, din păcate, nu a fost una deloc ușoară. Aceasta a povestit ce s-a întâmplat cu ea când părinții eu au divorțat, dar și despre motivele pentru care fostele sale relații s-au încheiat, scrie SHOK.md cu referire la yve.ro

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună «Bai, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită!». Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred ca o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.

Am fost iubită într-un mod în care nu îmi era mie bine și plecam. Oamenii spuneau «Săraca Gina! A lăsat-o și ăsta!». De cele mai multe ori, eu am plecat. Nu ai cum să lași un om ca mine, fără să fiu modestă, pentru că sunt și mamă, și iubită, și parteneră, și tot. Nu am fost niciodată lăsată eu.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su, a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, spusese bunica prezentatoarei în urmă cu ceva timp

Dacă mâine se întâmplă, Doamne ferește, ceva cu lumea, eu pot să mă descurc singură. Am simțul acela animalic de supraviețuire”, a spus Gina Pistol, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, în lacrimi.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/