Gina Pistol, dezvăluiri despre rolul de mamă: „Primele două săptămâni au fost groaznice!”

 Gina Pistol, dezvăluiri despre rolul de mamă: „Primele două săptămâni au fost groaznice!”

Gina Pistol este o femeie împlinită și o mămică fericită! Însă nu toate lucrurile sunt roz nici în viața vedetei de televiziune, scrie SHOK.md.

Proaspăta mămică a povestit că venirea pe lume a fiicei sale a zguduit-o din temelii și că primele săptămâni de adaptare au fost greoaie pentru ea, cu toate acestea, spune ea, este o mămică fericită:

„Fața mea după ce am dormit 5 ore, 5 ore legate, nenică. Am și părul spălat. Ce să mai zic… mă declar o femeie fericită. Acum nu mai pot să-l spăl așa spontan. (…) Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu.

Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic’, a dezvăluit Gina.

Gina a dorit încă o dată să le spună urmăritorilor ei că Smiley îi este cel mai mare suport și ajutor de când fiica lor a venit pe lume.

„Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav’, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Ulterior, Gina le-a oferit un răspuns și tuturor celor care o critică pentru faptul că vorbește așa deschis pe rețelele de socializare, scrie tvmania.ro.

„A, și legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât: «Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră’, a încheiat prezentatoarea TV.

Gritco Adriana

https://shok.md/