O grădină zoologică din China a înlocuit leul cu un câine și a sperat că vizitatorii nu-și vor da seama

 O grădină zoologică din China a înlocuit leul cu un câine și a sperat că vizitatorii nu-și vor da seama

Vizitatorii unei grădini zoologice din sud-vestul Chinei au fost șocați și derutați când au văzut un câine golden retriever în cușca destinată leului african, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Într-un videoclip care a circulat masiv pe rețelele sociale chineze în această săptămână, un bărbat identificat doar cu numele Tang, și-a dus copilul la grădina zoologică din Xichang, Sichuan, sâmbătă, dar a fost surprins când a găsit un golden retriever în cușca leului african, care era marcată ca atare, cu un panou cu poza și numele animalului și câteva informații despre el.

leu

„La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Dar, după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus Tang în videoclip.

Un angajat al grădinii zoologice i-a spus lui Tang că spațiul a adăpostit la un moment dat un leu, însă animalul a fost mutat într-o altă locație. „Mai schimbăm locurile animalelor, dar aici nu a mai fost scos semnul (panoul cu poza și numele animalului expus – n.n.)”, a spus angajatul.

Tang nu a acceptat explicația și acuză grădina zoologică că vinde bilete lăudându-se că are lei. El a mai spus că felinele africane nu erau deloc prezente în grădina zoologică.

„Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult pentru mine este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu”, a spus Tang.

Nu este pentru prima dată când o grădină zoologică chineză încearcă să înlocuiască animalele. La începutul lunii martie, un parc zoologic din Xianning, Hubei, a fost acuzată că a pus un rottweiler în cușca unui lup. Conducerea grădinii zoologice a spus că adevăratul lup murise de bătrânețe și nu s-a putut procura altul.