Gina Pistol, pentru prima dată într-o rochie mulată, după ce a devenit mamă

 Gina Pistol, pentru prima dată într-o rochie mulată, după ce a devenit mamă

La un an după ce a devenit mămică, Gina Pistol s-a întors la muncă. Nu numai la cea din televiziune, ci și la cea din sala de sport, căci vedeta s-a apucat serios să facă mișcare și a început să aibă grijă și la alimentație. Rezultatele sunt deja vizibile, căci cea mai recentă poză pusă de ea pe rețelele sociale i-a cucerit pe fani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Îmbrăcată într-o rochie într-o superbă nuanță de albastru, Gina a strălucit. Seducătoare și arătând ca scoasă din cutie, cu ani buni în showbiz și, automat, cu experiență în a poza în așa fel încât să-și pună în evidență frumusețea și senzualitatea, blonda a fost de-a dreptul cuceritoare . Ținuta mulată, cu despicătură pe picior, i-a arătat silueta recâștigată după naștere, iar atitudinea de femeie fatală a devenit plusul care a întregit poza pusă pe Instagram și care i-a adus „un potop” de laude.

 

„Ginuța, arăți super! Felicitări!”; „Wow, senzațională”; „Excelent. Dacă așa arăți acum, este perfect. Felicitări!” – au fost câteva dintre comentariile care i-au mers la inimă Ginei și care i-au pus un zâmbet pe față.

Gina Pistol s-a pus pe slăbit la începutul anului

La începutul anului, Gina le-a povestit fanilor că s-a apucat de sport și dietă, mai ales că nu mai făcuse mișcare la modul serios de trei ani.

”Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina în dreptul imaginii imaginii în care cântarul îi arăta 65,1 kg, în ianuarie 2022. Prezentatoarea s-a ținut bine de programul de slăbit, iar acum este mândră să-și arate silueta pe care o avea și înainte de a deveni mămică.

Maria Palade

https://shok.md/