Tom Parker de la The Wanted, condus pe ultimul drum, după ce a murit la doar 33 de ani

 Tom Parker de la The Wanted, condus pe ultimul drum, după ce a murit la doar 33 de ani

La sfârșitul lui martie 2022, Tom Parker, unul dintre membrii formației The Wanted, s-a stins la doar 33 de ani, din cauza unui cancer inoperabil la creier. După trei săptămâni, acesta a fost condus pe ultimul drum de familie, de fani, dar și de colegii de trupă. Aceștia din urmă i-au cărat sicriul, vizibil îndurerați de pierderea prematură a prietenului lor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Imaginile de la înmormântarea lui Tom Parker vorbesc de la sine și o arată pe soția lui, Kelsey, de-a dreptul devastată de durere. Aceasta, rămasă văduvă de tânără și cu doi copii mici, a plâns în hohote când și-a condus partenerul pe ultimul drum. A avut parte de sprijinul familiei și de încurajările fanilor, care s-au strâns pe străzi pentru a o consola și pentru a-și lua rămas bun de la artist.

Max George, Nathan Sykes, Jay Mcguiness, Siva Kaneswaran, colegii de trupă ai lui Tom Parker, au cărat sicriul acestuia din biserică spre locul de veci. În haine cernite și cu fețe triste, cei patru au făcut front comun și au fost tot timpul împreună la ceremonie, amintindu-și de bunul lor prieten, plecat prea devreme.

Soția lui Tom Parker a anunțat vestea morții lui

 

”Cu inimile împietrite de durere confirmă că Tom a murit în urmă cu puțin timp, având alături familia. Inimile noastre sunt frânte. Tom a fost centrul universului nostru și nu ne putem imaginea viața fără zâmbetul lui molipsitor și fără prezența lui energică”, a transmis, în 30 martie 2022, Kelsey, soția lui Tom, rămasă văduvă și cu doi copii de crescut.

După ce în 2020, Tom Parker din trupa The Wanted a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă, sfârșitul anului 2021 îi adusese vești mai bune.

Cântărețul de 33 de ani nu s-a lăsat doborât de diagnosticul primit, glioblastom în stadiul 4, și a continuat să lupte, să se bucure de viață și de timpul petrecut alături de familie. Cu toate acestea, boala l-a doborât, iar la sfârșit de martie 2022, la un an și jumătate după ce a aflat de ce suferă, Tom a murit.

Maria Palade

https://shok.md/