(FOTO) Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani și a pozat nud. Imaginea a postat-o pe Instagram

 (FOTO) Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani și a pozat nud. Imaginea a postat-o pe Instagram

Gwyneth Paltrow a postat câteva poze nud pe pagina sa de instagram, dorind  să le reamintească fanilor ce bine poți arăta și la 49 de ani, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

În fotografia publicată pe contul ei de Instagram unde are peste șapte milioane de urmăritori, actrița apare așezată într-o cadă plină cu apă și se poate vedea cu lejeritate că este complet goală. Vedeta își acoperă ușor sânii cu mâinile, iar picioarele le ține în afara căzii.

https://www.instagram.com/p/CUWttcrIWE-/

Celebra blondă este căsătorită din 2018 cu Brad Falchuk, partenerul său mai tânăr, cu care face sport adesea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu sașe ani pe platourile de filmare și de atunci au început o relație pe care au ținut-o multă vreme departe de ochii presei. În ianuarie 2018, Gwyneth Paltrow și-a anunțat logodna cu Brad Falchuk. Fondatoarea revistei GOOP și producătorul de televiziune au declarat la vremea respectivă: „Suntem incredibil de norocoși că ne-am întâlnit la acest moment din viața noastră, când succesele și eșecurile noastre colective pot servi ca un element de construcție pentru o relație sănătoasă și fericită”.

Maria Palade

https://shok.md/