(VIDEO) Ceremonie spectaculoasă de deschidere a Expo Dubai 2020. Vezi ce vedete internaționale participă

 (VIDEO) Ceremonie spectaculoasă de deschidere a Expo Dubai 2020. Vezi ce vedete internaționale participă

DUBAI, MARCH 07 2021: General view of Alif – The Mobility Pavilion at Expo 2020 Dubai. (Photo by Suneesh Sudhakaran/Expo 2020 Dubai)

Ceremonia de deschidere a Expo Dubai 2020 a fost amânată inițial din cauza pandemiei de coronanavirus, însă organizatorii au impus măsuri stricte pentru participanți. Evenimentul la care participă mai multe vedete internaționale a început joi, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Dubai Expo 2020 se va desfăşura pe parcursul a 182 de zile, în care vor fi reunite evenimente de artă, muzică, arhitectură, tehnologie şi cultură din toată lumea. Ceremonia este  transmisă în direct în 430 de locuri din Emiratele Arabe Unite, care organizează prima expoziţie universală în lumea arabă, ce coincide cu aniversarea a 50 de ani de la crearea sa.

Evenimentul a fost amânat inițial  din cauza coronavirusului, iar organizatorii au stabilit reguli anticoronavirus, precum necesitatea de a fi vaccinat sau de a face teste PCR pentru a putea participa la eveniment. De asemenea, purtarea măştii va fi obligatorie în toate spaţiile, inclusiv în spaţii deschise.

La ceremonia, care îşi propune să evidenţieze diversitatea şi talentul din regiune, vor fi şi Hussain Al Jassmi, ambasador al Expo 2020 Dubai şi reprezentant al stilului muzical Khaliji, Ahlam Al Shamsi, îndrăgită cântăreaţă din Emiratele Arabe Unite, Almas, star în devenire, cântăreţul Mohammed Abdu, supranumit „Artistul Arabilor”, şi Mayssa Karaa, cântăreaţa americano-libaneză, nominalizată la premiile Grammy.

Maria Palade

https://shok.md/