Hai să ne căsătorim: Interpreta Tatiana Heghea, în rol nou – de pețitoare!

 Hai să ne căsătorim: Interpreta Tatiana Heghea, în rol nou – de pețitoare!
0Shares

Noua ediție a emisiunii „Hai să ne căsătorim”, franciza renumitului show matrimonial din Federația Rusă „Давай Поженимcя”, a surprins cu apariția interpretei Tatiana Heghea într-un nou rol – de pețitoare. Prin prisma experienței sale, ea a ajutat-o și îndrumat-o pe Elena, mireasa acestei ediții, să facă alegerea potrivită.

Elena are 23 de ani. Ea este casieriță la o benzinărie, însă are ambiții mari – visează să-și lanseze propria afacere, probabil – un salon de coloristică. De asemenea ea recunoaște că bunăstarea materială pentru ea nu este nici pe departe pe ultimul loc. Recunoaște că bunăstarea materială pentru ea nu este nici pe departe pe ultimul loc. Caută un tânăr înalt și simpatic, de dorit cu automobil, apartament și un salariu de 2000 de euro.

În cadrul emisiunii „Hai să ne căsătorim”, prezentatoarea Lenuța Gheorghiță, împreună cu interpreta Tatiana Heghea și astrologul Cristina Guzinschi, au luat-o la întrebări pe Elena și astfel au aflat despre cât de mult pentru ea contează starea financiară a potențialului soț, dar și de ce a încheiat o relație de doi ani cu fostul său iubit.

Primul candidat la inima Elenei este Adrian care are 27 de ani. El este fotograf și videograf la diferite evenimente și ceremonii. Consideră că are o profesie rentabilă și este mândru de ceea ce face. În viitor, vrea să-și procure un apartament și încă un automobil. Este pasionat de sport, îndeosebi de natație.

Cel de-al doilea pretendent este Vadim. El are 31 de ani și este un vocalist care își caută iubirea. După ce a absolvit conservatorul, Vadim s-a angajat în Corul „Moldova” de la Teleradio. Acesta a fost plăcut surprins să o vadă pe Elena Gheorghiță și pe Tatiana Heghea în rol de pețitoare, ci nu doar în calitate de college de breaslă.

Al treilea potențial mire Ion. El are 31 de ani și poate să construiască o casă sau să repare un apartament și, deja de 8 ani, este unul dintre cei mai buni șoferi din Chișinău. Este mândru de faptul că tot ce își planifică, îi reușește excelent. Consideră că principala valoare în viață este sănătatea – cu toate celelalte omul se poate descurca ușor.

Cine a reușit să o cucerească pe Elena, dar și cu ce surpriză i-a uimit pe cei prezenți în platoul de filmare Tatiana Heghea, aflați în ediția exclusivă a emisiunii „Hai să ne căsătorim”!

„A fost foarte distractiv, ea în general este o femeie foarte pozitivă și este exact ceea ce are în căpușă are și în gușă. Cu ea poți merge oriunde și poți modera orice emisiune.” a declarat Lenuța Gheorghiță despre cum a fost ca împreună cu Tatiana Heghea să ajute mireasa să facă alegerea perfecta.

„Am vrut să văd cum e rolul acesta, bănuiam că nu este simplu, bănuiam că oamenii sunt diferiți, energiile lor tot, eu una am simțit dorința fiecărui bărbat în aceasta seara […] După cum am văzut, e o echipa minunată. În spatele unui proiect lucrează foarte mulți oameni cu responsabilitate, cu implicare, cu o atitudine călduroasă în adresa invitaților” – a declarant interpreta Tatiana Heghea.
De asemena, Tatiana a susține că atunci când a fost lansată emisiune a„Hai să ne căsătorim”, a primit foarte multe mesaje de la oameni care-I spuneau că ar vedea-o în aceasta emisiune, pentru că eu are tangență cu nunțile, fiind moderator de 15 ani: „Când m-ați invitat am fost surprinsă! […] Am vrut să văd cum e rolul acesta, bănuiam că nu este simpluю” a zis interpreta Tatiana Heghea după participarea în cadrul priectului.

De la lansarea proiectului, din luna februarie 2021, și până în prezent, în cadrul emisiunuii „Hai să ne căsătorim” 42 de cupluri și-au unit destinele.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, TV6 vă invită să fiți martori la crearea unor noi cupluri.
Pentru a deveni și tu participant în cadrul proiectului, completează ancheta pe casatorim.md/formular/ sau apelează numărul 060 003 010.

Poate chiar aici vă veți găsi sufletul pereche!

0Shares