Haideți să fim mai buni! O mămică de 41 ani are nevoie de ajutorul nostru ca să învingă cancerul

 Haideți să fim mai buni! O mămică de 41 ani are nevoie de ajutorul nostru ca să învingă cancerul

O mămică de 41 ani are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor oamenilor buni pentru a învinge cancerul. Medicii din Republica Moldova au spus că nu mai sunt în stare să o ajute, fapt pentru care singura ei speranță este să ajungă la o clinică din străinătate pentru a continua bătălia dusă din dorința de a-și vedea copilul crescând. 

Coșmarul a început în 2015, fiindu-i diagnosticat un chist ovarian, dar în diecare an situația se înrăutățea situația a început să se înrăutățească. A suferit 7 intervenții chirurgicale, între timp medicii i-au eliminat ovarele, uterul, un rinichi, iar după ultima intervenție au apărut dureri insuportabile la un picior. Tumora se răspândește deja spre plămâni. Procedurile de chimioterapie efectuate până acum nu s-au dovedit eficiente și medicii din țară au spus că nu mai sunt în stare să o ajute. O clinică din Turcia i-a oferit aviz pozitiv. Costul pentru primele proceduri de chimioterapie se ridică la 7.900 dolari, dar familia Tamarei nu dispune de așa sumă, toate resursele au fost utilizate pentru intervențiile anterioare.

Pentru ca Tamara să poată continua lupta cu boala, are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Haide-ți să fim mai buni și să o ajutăm pe Tamara să depășească această perioadă grea. Cu un leu putem face minuni.

Cei care vor sa le doneze bani o pot face in contul:

MICB

MDL: MD20ML000002259A59120021

SWIFT: MOLDMD2X

Beneficiar: Tamara Dobrinin

Card bancar MICB: 4028110257560893

Beneficiar: Tamara Dobrinin

Pentru mai multe detalii puteți apela, de asemenea, nr. de telefon 068233536 (Alisa Mosneaga) sau 069678273 (nr. mamei).