Hailey Bieber și-a etalat picioarele de model, într-un costum de baie, cu decupaje adânci

 Hailey Bieber și-a etalat picioarele de model, într-un costum de baie, cu decupaje adânci

La ședința foto respectivă, dedicată colecției de toamnă a brandului de încălțăminte Jimmy Choo, Hailey Bieber a purtat o serie de ținute, menite să evidențieze pantofii inediți. Însă cea care a atras atenția, a fost cu siguranță costumul de baie negru, cu decupaje adânci, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, este unul dintre cele mai în vogă modele la momentul actual. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a fost protagonista unei campanii de modă, iar fotografiile realizate i-au evidențiat cel mai apreciat atuu al său: picioarele interminabile.

Posesoare a unui corp fără cusur, soția lui Justin Bieber a pozat senzual în articolul de baie, ce i-a scos în evidență picioarele interminabile, de model.

Într-o altă imagine, Hailey pozează îmbrăcată într-o rochie mulată, albă, accesorizată cu o geantă realizată din paiete argintii și o pereche de botine albe cu pietre strălucitoare.

Hailey este un model american. Baldwin s-a antrenat ca dansator de balet; cariera ei de dans s-a încheiat din cauza unei accidentări. A fost prezentată în reclame importante pentru Guess , Ralph Lauren și Tommy Hilfiger.

 

Maria Palade

https://shok.md/