Brad Pitt, pe motocicletă într-un nou spot publicitar

 Brad Pitt, pe motocicletă într-un nou spot publicitar

Brad Pitt înaintează în vârstă, dar asta nu îi ia din farmec. Actorul apare într-un nou spot publicitar. Acesta promovează un aparat de cafea. Ne temem că multe femei vor arunca aparatul vechi de cafea și vor dori să bea și ele din ceea ce actorul zice că e minunat, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Brad Pitt a devenit ambasador al brandului De’Longhi şi apare într-o reclamă de mare impact, unde îl vedem rebel, pe motocicletă, cu farmecul său specific.

„Sunt un amator de cafea. Este deliciul meu. De obicei, beau trei cappuccino dimineaţa şi dacă am multă treabă după-masă, mă răsfăţ şi cu un espresso”,a spus Brad.

Nu demult, actorul s-a destăinuit revistei Esquire Magazine şi a povestit despre cum o mai duce în prezent: acesta recunoaşte, că de când a mai îmbătrânit, caută mai mult confortul.

„Îmi plac lucrurile fireşti, obiectele dedicate, precum un ceas simplu sau o cameră foto. Nu-mi plac lucrurile ostentative şi sunt atent la detalii. Este epuizant să mă ghidez după tendinţe şi detest clasamentele, nu vreau să fiu în vreunul”, a mărturisit Brad Pitt. El a mai explicat: „Treaba e simplă. Pe măsură ce îmbătrâneşti, devii mai ţâfnos.

Brad este un actor și producător de film american. El a primit mai multe premii , inclusiv două premii Globul de Aur și un Premiu Oscar pentru actorie, în plus față de un alt Premiu Oscar, un alt Premiu Globul de Aur și un Primetime Emmy Award, ca producător în cadrul companiei sale de producție, Plan B Entertainment.

Maria Palade

https://shok.md/