Hailey și Justin Bieber s-au bucurat de o croazieră romantică în Mexic. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

 Hailey și Justin Bieber s-au bucurat de o croazieră romantică în Mexic. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Hailey și Justin Bieber s-au bucurat de o zi inedită într-o croazieră romantică în Mexic. Ce doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se relaxau la bordul iahtului de lux, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Aflați pe coasta Cabo San Lucas, modelul în vârstă de 25 de ani și artistul în vârstă de 28 de ani au profitat de razele soarelui și de valurile liniștite. Îmbrăcată într-un costum de baie înflorat, din două piese, și cu o șapcă roz, Hailey și-a etalat silueta de invidiat și abdomenul plat în timp ce se îmbrățișa cu soțul ei. În același timp, Justin a optat pentru un șort de baie mov, lăsându-și pielea plină de tatuaje să se bronzeze.

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia

Aceștia s-au îmbrățișat și s-au sărutat în nenumărate rânduri, admirând priveliștea din larg. De asemenea, alături de ei a fost și cățelul lor din rasa Yorkie, pe nume Oscar. Hailey și Justin au profitat la maxim de timpul petrecut în Mexic, acolo unde artistul are programate două spectacole.

Hailey Bieber/ Profimedia

Ce spune Hailey despre căsătoria ei cu artistul Justin Bieber

Hailey Bieber s-a căsătorit legal cu Justin în cadrul unei ceremonii la tribunalul din New York, în 2018, înainte de a merge la altar în stațiunea Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, pe 30 septembrie 2019. În urmă cu cevat timp, Hailey a recunoscut că s-a căsătorit prea „repede”, în timp ce dădea sfaturi despre relații la The Ellen DeGeneres Show.

„Întotdeauna îmi place să fiu atentă când le dau sfaturi oamenilor, pentru că nu vreau să se gândească la mine ca la un expert. Sunt proaspăt căsătorită. M-am căsătorit foarte repede. Încă o iau ușor și încă învăț multe”, a declarat aceasta.

Maria Palade

https://shok.md/