Horoscop 1 august 2021. Început de lună cu schimbări radicale

 Horoscop 1 august 2021. Început de lună cu schimbări radicale

Horoscop 1 august 2021. O zi plină de energie și cu multe schimbări, pentru o bună parte din semnele zodiacului. Astrele arată că Racii și Capricornii, au parte de o zi plină de romantism, în timp ce Taurii văd doar roșu în fața ochilor, scrie SHOK.md cu referire la antena3.ro.

 Berbec

O zi plină de energie, astăzi, pentru nativul din zodia Berbec. Vreți să rezolvați multe lucruri și veți și reuși. La locul de muncă, vă veți remarca prin carisma dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră și să vă ascultați semnalele pe care le primiți de la corp. Consultați-vă medicul.

Taur

Taurii au o zi foarte dificilă. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul aceste veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Nu mai încercați să găsiți pretexte din absolut orice. Astrele vă sugerează să vă luați o vacanță. Sunteți mult prea stresați.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor cunoaște persoane noi. În cercul dumneavoastră de prieteni au intrat persoane noi. Veți rămâne surprinși de cât de multe lucruri aveți în comun. Ba mai mult, cu una dintre ele, s-ar putea să vă doriți ceva mai mult decât o simplă prietenie. Astăzi, aveți o stare de bine și asta vă ajută să luați o decizie pe care a-ți evitat-o în ultima perioadă.

Rac

Astăzi, pentru nativul din zodia Rac apar schimbări pe plan sentimental. Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. Sunteți emotivi și plini de romantism. Vă gândiți chiar să-i faceți persoanei iubite o surpriză. Totul va ieși absolut superb. Nu vă lăsați intimidați la locul de muncă de colegii răutăcioși. Astrele vă recomandă să nu-i luați în seamă.

Leu

Leii au un început de lună plin de schimbări. S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare. În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac. Încercați să nu mai puneți tot la suflet. Sunteți empatici, iar asta vă ia din energie.

Fecioară

Pentru Fecioare, astăzi, va fi o zi a revederilor cu prietenii vechi. Posibil să se organizeze o întâlnire cu foștii colegi de școală, liceu sau facultate. Veți restabili conexiuni care păreau a fi pierdute. În a doua parte a zile, veți avea parte o surpriză din partea unei persoane dragi.

Balanță

Balanţele au un simţ al umorului dezvoltat. Astăzi, sunteţi puse pe glume, spre amuzamentul celor din jur. Aveţi multă energie şi voie bună. Ați putea merge într-un parc de distracții. Este posibil să primiți un telefon de la un prieten apropiat care vă va cere ajutorul într-o situație mai delicată. Nu veți ezita să-l ajutați.

 Scorpion

Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu hârtii sau documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională, pentru că vă consumă mult din resursele de energie. În relația de cuplu, apar discuții pe care le veți gestiona cu brio.

Săgetător

Planuri de vacanță pentru nativul din zodia Săgetător. Sunteți hotărâți să vă petreceți weekend-ul într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate. Aveți grijă la obiectele pe care le aveți la dumneavoastră. Se arată o predispoziție de a pierde obiecte.

Capricorn

Sunteţi atât de sensibili şi reuşiţi să-i molipsiți chiar și pe ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. N-ar strica niște lumânări, bețișoare parfumate și o baie cu spumă. Veți reaprinde focul iubirii. În seara zilei de 1 august, veți afla un secret.

Vărsător

Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei pur și simplu doar pentru că aveți nevoie de cineva care să vă acorde atenție.

Pești

Astăzi veți dori să faceți doar ceea ce vă place, indiferent de ceea ce își doresc alții. Luați în considerare împărțirea timpului pentru a îndeplini și dorințele celor apropiați.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și