Shakira riscă pușcărie! Ce acuzații grave îi sunt aduse vedetei

 Shakira riscă pușcărie! Ce acuzații grave îi sunt aduse vedetei
0Shares

După trei ani de investigații, un judecător a decis că există dovezi suficiente, pentru ca vedeta să ajungă într-un tribunal din Spania pentru neplata a 14,5 milioane de euro în impozite către stat, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Shakira Isabel Mebarak   riscă să ajungă la pușcărie. Ea va fi judecată pentru o fraudă fiscală de 14,5 milioane de euro. Cântăreața columbiană în vârstă de 44 de ani este chemată iar în fața instanței spaniole pentru neplata taxelor aferente anilor 2012, 2013 și 2014. Shakira trebuie să se apere în fața celor șase capete de acuzare, iar dacă pierde procesul riscă până la doi ani de închisoare. Ea a invocat că nu trebuie să plătească taxele pentru că în ciuda faptului că a stat perioade îndelungate în Spania, nu avea rezidență spaniolă și vizita sporadic țara.

Și-a păstrat rezistența fiscală în Bahamas

Shakira e judecată de un Tribunal din Barcelona și a adus probe în instanță, în care a arătat că între 2012 și 2014 a locuit în Bahamas. În realitate, Shakira s-a mutat în Spania încă din 2011, după ce s-a cuplat cu jucătorul de fotbal Gerard Pique, dar și-a păstrat rezidența fiscală în Bahamas până în 2015. Din 2015 a început să plătească taxele către statul spaniol. Cântăreața Shakira riscă pușcăria.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/