Horoscop 10 iulie 2021. Prima zi de Lună Nouă aduce probleme în cuplu pentru unii nativi

 Horoscop 10 iulie 2021. Prima zi de Lună Nouă aduce probleme în cuplu pentru unii nativi

Astăzi este prima zi de Lună Nouă şi ţine până luni inclusiv. Momentul perfect să începem actviităţi noi, proiecte, o dietă sau relaţii de iubire.

Horoscop 10 iulie 2021 Berbec

BERBECILOR le merge foarte bine pe plan amoros, dar la capitolul bani nu au la fel de mult noroc. Trebuie doar să aveţi răbdare ca proiectele voastre să devină profitabile, spun astrele.

Horoscop 10 iulie 2021 Taur

TAURII se gândesc dacă un proiect în care au investit mult timp şi bani merită încă puţin efort. Ascultaţi-vă intuiţia şi alegeţi cu sufletul.

Horoscop 10 iulie 2021 Gemeni

Şi GEMENII sunt puţin stresaţi din cauza unor achiziţii pe care le-au făcut în ultimul timp. Ar trebui să economisţi mai mult sau chiar să vă căutaţi un job part-time.

Horoscop 10 iulie 2021 Rac

RACII sunt tentaţi să pună accent pe aparenţe. Nu este recomandat să fiţi superficiali nici cu prietenii sau persoana iubită, dar nici la locul de muncă.

Horoscop 10 iulie 2021 Leu

LEII vor fi daţi exemplu într-o situaţie care le pune în lumină calităţile. Veţi savura aceste momente, evident, dar nu vă culcaţi pe o ureche ci demonstraţi că puteţi mai mult.

Horoscop 10 iulie 2021 Fecioară

Pot exista mici obstacole în parcursul profesional al FECIOARELOR. Sfatul astrelor este să nu renunţaţi, ba chiar să apelaţi la ajutorul sau sfaturile persoanelor în care aveţi încredere.

Horoscop 10 iulie 2021 Balanţă

Pentru BALANŢE se întrevăd probleme în cuplu. Poate v-aţi neglijat partenerul de viaţă în ultimul timp sau aţi spus ceva dureros fără intenţie. Aşa că luaţi în calcul organizarea unei surprize romantice.

Horoscop 10 iulie 2021 Scorpion

SCORPIONII vor fi în centrul atenţiei dacă au încercat să saboteze pe cineva sau au comentat acţiunile acelei persoane. O să aflaţi azi cine vă sunt prieteni şi dacă vă puteţi încrede în ei.

Horoscop 10 iulie 2021 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR se pot îndrăgosti! În special dacă mergeţi la un eveniment, dar şi prin intermediul reţelelor de socializare.

Horoscop 10 iulie 2021 Capricorn

CAPRICORNII care şi-au neglijat sănătatea în ultima vreme, ar trebui să ia în calcul un control sau să îşi facă un set de analize. Evitaţi stresul, mai ales legat de serviciu.

Horoscop 10 iulie 2021 Vărsător

Pentru VĂRSĂTORI lucrurile merg foarte bine în două direcţii: în carieră şi în dragoste. Pe zona financiară aveţi de găsit alternative dacă vă doriţi venituri mai mari.

Horoscop 10 iulie 2021 Peşti

Iar PEŞTII pot lua în considerare o sesiune de shopping. Desigur, temperaţi-vă şi cumpăraţi doar ce aveţi nevoie, poate organizaţi şi o cină în familie.

Sursa:observator