(video) Și-a „uitat” hainele, nu și inelul: Morgenstern, aproape gol, și-a cerut iubita de nevastă

 (video) Și-a „uitat” hainele, nu și inelul: Morgenstern, aproape gol, și-a cerut iubita de nevastă

Rapperul rus Morgenshtern și-a cerut iubita de nevastă în timpul filmării unui nou videoclip. Vestea cea mare a fost dată de Dilara, pe pagina ei de Instagram, scrie SHOK.md.

Morgenshtern s-a afișat aproape gol, cu un inel în mână și a îngenunchiat în fața ei. Acesta i-a mărturisit  despre sentimentele sale, după care  a întrebat-o: Femeia mea iubită, vreai să fii soția mea? Dilara i-a dat un răspuns pozitiv.

„Sunt o fată iubită, am un bărbat iubit, sunt dintr-o familie conservatoare și da! Vreau o să fiu cerută în căsătorie! Vreau dragoste! Nu mi-e rușine să recunosc !!! Și am obținut ceea ce îmi doream, deși nu i-am cerut.  Am înțeles că într-o relație cu un geniu, nu va fi ca la oamenii simpli și am fost pregătit pentru aceste ciudățenii.

Îți  mulțumesc că mă faci fericită. Mulțumesc că poți deveni uneori obișnuit. Mulțumesc pentru acest moment magic și pentru această poveste la care am visat încă din copilărie. Te iubesc”, a scris aceasta în dreptul filmulețului.

https://www.instagram.com/p/CRFF_OHhSuN/?utm_source=ig_web_copy_link

Aproximativ o lună în urmă, Dilara și-a cerut iubitul în căsătorie. Morgenstern a publicat un filmuleț în timp ce aceasta ține în mână un inel și îi mărturisește despre sentimentele sale, după care i-a propus să facă nuntă. La eveniment a fost prezentă și mama artistului.

„Băiatul face cerere de căsătorie. Bărbatul o acceptă. Da, da fetelor! Invidiați, mă căsătoresc. Vreau să-i mulțumesc enorm soției mele că a spart toate stereotipurile și a depășit așteptările mele. Este femeia secolului”, a scris artisul în dreptul filmulețului.