Horoscop 18 septembrie. Momente de sinceritate, afecțiune și apropiere de cei dragi

 Horoscop 18 septembrie. Momente de sinceritate, afecțiune și apropiere de cei dragi
0Shares

Despre nativii Leu se știe că astăzi li se vor aprinde călcâiele după o persoană nouă și în contrast cu persoanele de care s-au declarat atrași până în prezent, iar nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere de familie din care își vor desprinde independența financiară pentru multă vreme, scrie SHOK.md cu referire la yve.

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia vor sta foarte bine la capitolul comunicare în această zi, această abilitate fiind și cea care le va procura o oareșice popularitate în rândul colegilor de serviciu. Așadar, în prima parte a zilei, nativii Berbec vor fi preocupați cu diverse sarcini profesionale printre care vor insera și scurte intervaluri în care se vor ocupa de unele sarcini ale colegilor de serviciu care nu au reușit să le execute.

În cea de-a doua parte a zilei, nativii Berbec vor fi invitați să ia parte la o întâlnire cu gașca de prieteni care, la rândul lor, vor aduce câteva persoane noi. Faptul că veți avea ocazia să auziți glasuri noi și, implicit, povești noi vă va prinde foarte bine deoarece vă veți deconecta cel puțin pentru scurt timp de la rutina pe care o aveați în mod obișnuit și poate chiar găsiți în comportamentul acestor persoane atitudini benefice pe care să le implementați în propriul comportament.

Taur

Persoanele născute sub semnul astrologic al zodiei Taur au, de asemenea, parte de o zi foarte bună, grație comportamentului pe care îl au astrele. Mai exact, pot intra astăzi în posesia unei sume de bani, ca urmare a finalizării unui proiect față de care au avut și timp să-l uite. Cu toate acestea însă, banii proveniți în acest moment au căzut numai bine pentru construirea unui fond de economii de care să se servească în momentele de instabilitate financiară.

De asemenea, nativii Taur sunt unii dintre cei mai favorizați nativi ai zilei, grație tactului lor de a relaționa și a faptului că reușesc să se facă plăcuți în orice context. Tocmai din aceste motive, ziua de astăzi marchează și începutul unei relansări din punct de vedere profesional. Oportunitatea de a sta de vorbă deschis și a putea cere sfaturi unor persoane specializate în domeniul în care și dumneavoastră activați facilitează inovarea și deschiderea dumneavoastră către dezvoltarea afacerii.

Gemeni

Este o perioadă benefică pentru persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Gemenilor. Astrele le surâd acestor nativi, sprijinindu-le demersurile pe tot parcursul acestei zile, iar datorită perioadei în care se află, asta le alimentează și mai mult productivitatea. Este un moment favorabil pentru începerea unor proiecte noi sau îndeplinirea unor rezoluții abandonate din lipsă de resurse sau motivație. Specialiștii astrologi le recomandă, prin urmare, acestora să se focalizeze pe acțiunile care li s-au părut cel mai greu de îndeplinit, deoarece acum au întâlnit momentul potrivit să le pună la punct.

Din punctul de vedere al relațiilor cu cei din familie, aceștia vă stau la dispoziție și vă oferă sprijinul de care aveți nevoie, totul doar să cereți acest lucru. De asemenea, suportul moral pe care apropiații sunt dispuși să vi-l ofere punctual și necondiționat este un ajutor inestimabil care va reuși să vă scoată din orice impas, indiferent de natura acestuia.

Rac

Un cadou neașteptat este sursa zâmbetului dumneavoastră de astăzi. Unul dintre prietenii apropiați a găsit un lucru care îi amintea de dumneavoastră și vi l-a cumpărat ca dovadă a faptului că sunteți o persoană specială. Acest gest vă influențează pozitiv întreaga zi, oferindu-vă un surplus de energie și dorință de a vă angrena în și mai multe activități.

De asemenea, la capitolul finanțe, traversați o perioadă favorabilă pentru a face investiții sau pentru a începe proiecte noi. Din acest punct de vedere, vi se recomandă ca, înainte de luarea oricărei decizii, să vă sfătuiți cu specialiștii pentru a croi un drum armonios de realizare a planurilor dumneavoastră.

Familia este fanul numărul unu al dumneavoastră, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Atât partenerul de cuplu, cât și părinții se dau peste cap pentru a vă ușura viața, astfel încât să vă puteți concentra exclusive pe interesele punctuale.

Leu

Pentru nativii Leu, este o zi aparte în care vor simți că lumea este în mâinile lor. Seducția și imprevizibilul sunt atuurile care planează astăzi asupra zodiei Leu. Schimbarea sub semnul imprevizibilului este laitmotivul zilei. Total neașteptat, cineva le va stârni interesul nativilor Leu în această zi, iar ca o repercusiune a acestui fapt, își vor lua lumea în cap și vor face tot posibilul să intre în grațiile acelei persoane.

La capitolul relații cu familia, este necesar să vă alegeți cu grijă cuvintele atunci când doriți să socializați cu unul dintre membrii familiei, deoarece ar putea percepe distorsionat mesajul pe care dumnevoastră doreați să-l transmiteți. De asemenea, este necesar să fiți selectiv în discursurile de care faceți act, poate chiar rezervat, deoarece este o perioadă sensibilă în care vi se recomandă să apelați la discreție.

Fecioară 

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei au, de asemenea, parte de o zi bună. Unul dintre lucrurile-cheie ale acestei zile este faptul că, în urma unei întâlniri cu prietenii, aflați noutăți importante pentru dumneavoastră, precum vestea nașterii unui copil în familie, vestea unei logodne sau a unei nunți care se va întâmpla în acest an. Aceste vești sunt un motiv de bucurie, deoarece sunteți persoane că împărtășesc bucuria celor apropiați lor și unde mai puneți faptul că este și o ocazie de a vă regăsi cu toți într-o formulă completă și, bineînțeles, să vă distrați pe cinste.

Pe planul financiar se înregistrează o situație neutră însă pe care o puteți modifica în sens pozitiv în cazul în care doriți asta, decizia vă aparține în totalitate. Se preconizează mai multe oferte și propuneri de implicare în diverse proiecte profesionale de o amploare ridicată. Bineînțeles, această implicare vine la pachet cu creșterea volumului de muncă însă este direct proporțională cu creșterea veniturilor înregistrate. Este important de menționat că sunt proiecte care vizează momentul prezent, ceea ce înseamnă că, dacă profitați de această ocazie, veți avea suficient timp să vă relaxați după aceea.

Balanță

Pentru nativii Balanță, comunicarea poate fi astăzi o adevărată provocare, deoarece, dacă nu se concentrează pe discurs, riscă să distorsioneze mesajele care ajung la receptorii lor. Așadar, dacă aveți planificată o întâlnire cu un partner de afaceri nou sau cunoașteți o persoană, vi se recomandă să simulați întâi o conversație, să găsiți câteva subiecte și să nu lăsați totul la voia întâmplării.

Este însă o zi bună, deoarece un prieten care v-a făcut o promisiune potrivit căreia vă va returna o sumă de bani de care aveați nevoie, iar acest lucru se concretizează, în sfârșit. Această sumă de bani vă va ajuta să faceți o faptă de voluntariat, să ajutați pe cineva nevoiaș.

Scorpion 

Pe parcursul acestei zile, nativii Scorpion își vor îndrepta toată atenția asupra rezolvării unor chestiuni importante precum plăți, drumuri la bancă, întâlniri sau cumpărături. Achitarea de aceste sarcini elimină unele îngrijorări legate de stabilitatea și confortul celorlați. Nu vă faceți griji, orice ban cheltuit se poate reface.

În cea de-a doua parte a zilei, primiți o invitație de la un prieten apropiat să îi faceți o vizită ori chiar dumneavoastră simțiți această nevoie de a vă reîntâlni cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o. În funcție de timpul dumneavoastră, puteți concretiza această întâlnire astăzi sau la sfârșitul săptămânii.

Săgetător 

Ziua nativilor Săgetător nu este deloc o zi obișnuită, ci, dimpotrivă, au parte de o zi în care vor primi satisfacție de pe urma activității profesionale pe care o desfășoară. Apare o veste bună pentru cei născuți în zodia Săgetătorului, li se recunosc merite, este chiar posibil să le crească cota în domeniul în care activează, ceea ce este un lucru demn de luat în seamă. În mod evident, această recunoaștere care vi se conferă este rodul unei munci realizate cu simț de răspundere și care a trecut cu brio toate testele calității. Bineînțeles că rezultate contribuie și la creșterea stimei de sine.

În planul resurselor de energie ale sănătății fizice, vi se recomandă un scurt repaus pentru a vă reîncărca bateriile. V-ați implicat în multe acțiuni, ați depus mult efort, ați cheltuit mult din resursele pe care le dobândeați, iar acum este momentul să luați o pauză pentru a nu vă suprasolicita. Oricum, dacă nu v-ați fi deconectat la momentul potrivit, ați fi putut resimți aspectele menționate în ritmul și calitatea cu care vă desfășurați. Este totodată o ocazie foarte bună pentru a citi cărțile de dezvoltare personală și profesională la care vă stătea gândul de ceva vreme și pentru care așteptați un răgaz să le parcurgeți.

Capricorn

În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia sunt persoane destul de independente și ambițioase, însă aceste două calități nu fuzionează foarte bine în momentele în care banii și, implicit, investițiile sunt unele dintre mize. De această dată însă, nativii Capricorn au gândit un plan de bătaie și vor demara acțiuni diverse spre a-și deschide propriul business. Nu este ușor însă cu motivație totul poate fi posibil.

La capitolul sentimente, nativii Capricorn traversează o perioadă în care simt nevoia să obțină clarificări, promisiuni și siguranță. Potența lor sentimentală este un tezaur și vor să se asigure că partenerul de cuplu le împărtășește sentimentele. În acest sens, specialiștii astrologi recomandă să comunicați transparent despre intențiile dumneavoastră cu jumătatea dumneavoastră, deoarece puteți avea surprize plăcute.

Vărsător 

Începând cu această zi, nativii Vărsător devin persoane mai hotărâte și care își doresc să alunge din viața lor socială orice compromis. Dacă până acum au experimentat relații de amiciție cu diverse persoane, pentru cele mai multe având emoții confuze, adesea chiar și negative, de astăzi își propun să se înconjoare doar de persoane cu care împărtășesc aceleași valori și care au aceleași plăceri ca ei. Acești nativi au desprins din experiențele anterioare care este, de fapt, esența unei prietenii, iar din acest considerent mizează acum pe calitate și nu pe cantitate.

Pe planul financiar, vă situați într-o zonă bună în ideea în care cheltuielile au fost mai puține decât câștigurile, iar acest lucru înseamnă o redresare. De asemenea, faptul că beneficiați de o situație financiară bună înseamnă că planurile pe care le-ați implementat de a cheltui inteligent și doar atunci când este necesar dau roade, iar meritele vă aparțin pe deplin.

Pești

În cazul nativilor Pești, se preconizează o zi fructuoasă din punctul de vedere al resurselor financiare, dar și din punctul de vedere al relațiilor cu apropiații. În acest sens, în cursul zilei de astăzi vă va intra în cont o sumă de bani survenită în urma unei prestații anterioare a cărei plată se amânase însă de care nu ați uitat. Iar cu ce mai aveți prin casă pus deoparte puteți face o bucurie unuia dintre părinții dumneavoastră sau vă puteți face chiar dumneavoastră o bucurie cumpărând un lucru pe care vi-l doreați de multă vreme.

Pe fondul relației de cuplu, partenerul sentimental vine cu tot felul de propuneri care cu siguranță nu vă vor lăsa indiferent, printre care organizarea unei excursii în care să mergeți împreună cu prietenii, poate începeți să strângeți bani pentru renovarea apartamentului ori vă ocupați de achiziționarea unui autovehicul are să vă ușureze viața. Specialiștii astrologi spun că este o zi propice pentru a strange bani și a pune la punct lucruri legate de familie și confortul casei în care viețuiți, deoarece activitatea profesională escaladează, ducându-vă pe culmi înalte ale profiturilor pe care le veți înregistra…

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/