(FOTO) Inna, într-o rochie super mulată a atras atenția fanilor „Arăți minunat”

 (FOTO) Inna, într-o rochie super mulată a atras atenția fanilor „Arăți minunat”

Mereu activă pe rețelele sociale, Inna nu ratează nicio ocazie de a-și impresiona prietenii virtuali, întrucât știe cum să pozeze astfel încât să-și pună în valoare atuurile, scrie SHOK.md cu referire la profm.

https://www.instagram.com/p/CTzfFbVNa0L/

Celebra cântăreață a susținut zilele trecute un concert, iar acum a făcut publice niște imagini surprinse înainte de a urca pe scenă.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, super mulată pe trup, Inna a fost în centrul atenției și, mai mult de atât, ea a apelat la extensii și s-a bucurat de un păr lung.

„Cea mai frumoasă!”, „Arăți minunat!”„Spectacol grozav! Mi-a plăcut fiecare moment din asta!” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginii ce a adunat peste 71.000 de aprecieri.

Inna este o cântăreață de muzică dance, pop și house, dansatoare și compozitoare română. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Maria Palade

https://shok.md/