Horoscop 19 august 2021. Vibraţie calmă cu aromă de cafea

 Horoscop 19 august 2021. Vibraţie calmă cu aromă de cafea
0Shares

Vezi ce prezic astrele pe bază de cafea. Azi un nou început o nouă viața o noua destinație, scrie SHOK.md cu referire la  astrodex.

Berbec – Latte Macchiato

De ce ți se potivește latte machiato? Pentru că ești o fire ambițioasă, care atinge orice ideal propus și nu tolerezi greșeli, nici din partea ta, nici din partea celorlalți. Acest tip de cafea îți dă energia necesară să îți continui activitățile zilnice.

Taur – Dirty Chai

Ai o viață echilibrată, așa că dirty-chai este o sursă bună de cofeină și este foarte aromată, ajutându-te să pui ordine în activitățile zilnice.

Gemeni – Latte de sezon

Ești mereu la curent cu ce se întâmplă prin lume, așa că nu este de mirare că preferi latte-ul aromat și variat. Încearcă latte cu dovleac, mentă sau alte varietăți.

Rac – Cafeaua casei

Cum ești un familist prin definiție, nu este de mirare că oriunde te duci să îți bei cafeaua, o preferi pe cea a casei. Modul în care preferi cafeaua, depinde de starea de spirit. Uneori o bei cu frișcă sau lapte, alteori chiar și fără zahăr.

Leu – Cafea scurtă

Ești o fire practică și îți place să fii la curent cu tot ce-i nou, iar cafeaua scurtă este tot ce îți trebuie pentru a avea o zi reușită.

Fecioară – cafeaua  organică

Apreciezi autenticitatea și înțelegi importanța micilor schimbări pentru lume. Cafeaua naturală ți se potrivește cel mai bine deoarece este asemeni ție.

Balanță – Cafea cu lapte

Ești o fire prietenoasă, așa că și cafeaua trebuie să fie plăcută, asemeni ție. Nu pui zahăr, ci doar puțin lapte, pentru a o scoate din gustul clasic.

Scorpion – Americano

Îți place să controlezi foarte bine tot ce ține de viața ta, iar o cafea americană este perfectă pentru a-ți începe ziua. Îți va da suficientă energie pentru a răspunde oricărei provocări.

Săgetător – Espresso

Preferi adevărul în orice situație și ești o fire autentică, așa că un espresso este tot ce îți trebuie. Uneori optezi și pentru arome suplimentare.

Capricorn – Latte

Capricornii vor prefera să experimenteze mereu atunci când vine vorba de cafea. Întotdeauna vor prefera cafelele elegante, cu un mod de prezentare cât mai atractiv. O singură cafea este suficientă pentru a avea energie pe toată durata zilei.

Vărsător – Cafea măcinată rece

Fire neconvențională, preferi să experimentezi noi arome şi să îți creezi singur unele noi. Probabil că nu vei bea niciodată cafeaua caldă, ci o preferi pe cea rece.

Pești – Affagato

Tu cauți un înlocuitor al cafelei. Deşi nu prea agreezi cafeaua, atunci când va fi necesar să consumi una, vei adăuga un ingredient special: frişcă, alcool sau cremă de fructe.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/