Primul model plus size care a apărut pe o coperta Playboy din Europa

 Primul model plus size care a apărut pe o coperta Playboy din Europa

Hayley Hasselhoff, în vârstă de 28 de ani este primul model plus size care a apărut pe o coperta Playboy din Europa. Aceasta a pozat pentru numărul din aprilie al ediției Playboy Germania. Fiica cea mică a lui David Hasselhoff, starul din serialul „Baywatch”, și a actriței Pamela Bach le încurajează pe femeile din întreaga lume să-și iubească formele, indiferent ce măsură poartă la haine., scrie SHOK.md.

Hayley a declarat că și-a dorit să își onoreze corpul prin această apariție.Modela a mai spus că tatăl său a susținut-o întotdeauna pentru că are încredere în alegerile pe care ea le face în carieră, având în vedere că a început să lucreze de la vârstă de 14 ani, informează eva.ro

„Tatăl meu mă susține în alegerile pe care le fac pentru cariera mea. Tata și mama mă susțin întotdeauna în ceea ce fac. Sunt în această industrie de la vârsta de 14 ani și sunt model plus size de când aveam 14 ani”, a declarat Hayley, potrivit eva.ro.

Ea a mai adăugat că s-a simțit „puternică” după ce a pozat topless în celebra revistă pentru adulți.

„Să vadă progresele pe care le-am făcut și unde am ajuns astăzi cred că îi face să mă susțină și mai mult și să creadă în mine și în alegerile pe care le fac în carieră”, a adăugat modelul.
Într-un interviu pentru revista You din luna mai a acestui an, Hayley a dezvăluit că a fost hărțuită din cauza greutății sale în adolescență și recunoaște că i-a fost greu să crească cu eticheta de „fata tipului din Baywatch”.