Horoscop 20 martie. Zodia care își înmulțește veniturile și obține bani în plus

 Horoscop 20 martie. Zodia care își înmulțește veniturile și obține bani în plus

Soarele intră astăzi în zodia Berbec, moment care marchează echinocțiul de primăvară și, totodată, și începerea Noului An astrologic. Ne revenim la viață, ne recăpătăm puterile și până pe 20 aprilie, cât va dura acest tranzit, vom da dovadă de energie, curaj și ambiție. Vom fi mai dornici să ne afirmăm, să ne atingem niște obiective, dar și mai impulsivi și grăbiți, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești vedeta zilei și a perioadei care urmează, dat fiind că Soarele intră chiar în zodia ta. Te vei bucura de energie, vitalitate, optimism, determinare și vei prelua inițiative. Îți vei dori cu orice preț să lași trecutul în spate și vei reuși. Vei observa că pas cu pas îți recapeți încrederea în tine și vei avea putere să te îndrepți către obiectivele tale și să le atingi.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Soarele îți va lumina sectorul trecutului, ajutându-te să te rupi de ceea ce nu mai ai nevoie pentru evoluția ta. Anumite probleme de sănătate vor fi și ele puse în lumină, dar nu va fi vorba de nimic grav, ci mai degrabă de nevoia de mai multă odihnă. Te poți desprinde de tot ce este toxic în viața ta și asta grație energiei interioare pe care o ai. Nu te teme să lași în urmă ce este bolnăvicios pentru că din 20 aprilie Soarele va intra în zodia ta și va marca un nou început.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Soarele te stimulează să-ți reactivezi viața socială și să ieși mai mult cu prietenii, să participi la evenimente și să-ți faci noi cunoștințe. Totodată, aici se va aprinde lumina și s-ar putea ca anumite relații de prietenie să fie atent cântărite de tine, să vezi dacă mai rezonezi sau nu cu anumite persoane. Te preocupi de viitorul tău și este o perioadă bună să-ți traseze planuri și să te preocupi de proiectele pe care le ai.

Soarele aprinde reflectorul în sectorul carierei tale, așa că pentru tine se deschide o perioadă în care vei dori să te afirmi, să ieși în față și să obții un statut nou, o funcție sau să-ți atingi niște obiective. Te faci mai ușor remarcat grație ambiției, voinței tale, însă trebuie să ai și mai multă grijă la imaginea ta, mai ales dacă te expui public.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Soarele, guvernatorul tău, în timpul acestui tranzit te susține energetic, așa că s-ar putea să simți că îți recapeți treptat puterile. Va lumina un sector al ideilor înalte și al înțelepciunii, ceea ce pentru mulți nativi poate fi un stimul la studiu, la noi descoperiri, iar pentru alții poate fi o înțelegere înaltă a unor experiențe de viață trăite. Pot înțelege altfel, într-o altă cheie realitatea.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Soarele te va stimul asă te preocupi de niște situații financiare astfel încât să obții independența financiară. Poate fi vorba de un interes crescut pe care-l acorzi vieții intime, bunurilor materiale, resurselor personale de care dispui. Atenție la luptele de putere care pot să se manifeste în perioada următoare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Soarele va intra în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aprindă spiritul competitiv între tine și partenerul de viață sau partenerii profesionali. Va trebui să faci apel la diplomație pentru a evita disputele și să cauți echilibrul între tine și cei cu care interacționezi în mod direct. S-ar putea ca până pe 20 aprilie să reconfigurezi o situație în cuplu sau termenii unui contract.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele îți aduce energie pentru a-ți desfășura activitățile zilnice și profesionale, însă te va conduce deseori și la suprasolicitare. În plus, dat fiind că va lumina și sectorul sănătății, s-ar putea ca preocupările tale pentru a rezolva o problemă, o afecțiune să crească acum. Atenție la stres și la oboseală. Încearcă să-ți îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Soarele îți va lumina chiar sectorul iubirii și te poți aștepta în perioada următoare la trăiri afective intense. Ești mai interesat să flirtezi, să cucerești o persoană care-ți place, dar și să dedici timp plăcerilor tale, hobby-urilor, distracțiilor, cu alte cuvinte să-ți trăiești viața mai vesel. Relațiile sentimentale și cu copiii devin mai apropiate și vei petrece mai mult timp cu aceștia.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Soarele îți va tranzita sectorul casei și al familiei și aici se va canaliza ți mare parte din interesul tău în perioada următoare. Poți rezolva situații ce țin de gospodărie, poate faci o renovare, poate cei dragi au nevoie de tine, poate schimbi niște reguli în casă, de exemplu legate de cheltuielile comune. Cert este că s-ar putea să apară și temsiuini înre tine și figurile autoritare din viața ta, cel mai probabil între tine și părinți.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele va activa sectorul comunicării tale și s-ar putea să devii mai agitat mental, mai direct în exprimare și mai irascibil cu cei din jur. Ți se luminează mintea, poți avea idei strălucite, însă vei avea și tendința de a te impune peste măsură. Este o perioadă în care vei ieși mai mult din casă, însă va trebui să ai grijă la tot ce ține de deplasări, acte și negocieri și să nu acționezi sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Soarele îți părăsește zodia, însă îți va lumina sectorul financiar și vei fi foarte preocupat să faci bani sau se rezolvi situații administrative. Pot veni șanse de suplimentare a veniturilor, inclusiv de la locul de muncă, îți poți valorifica economiile sau talentele. Ține cont că până pe 20 aprilie există și riscul să iei decizii financiare pripite care să te coste scump.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și