Horoscop 20 noiembrie 2021. Nativii care ar trebui să evite conflictele de orice fel

 Horoscop 20 noiembrie 2021. Nativii care ar trebui să evite conflictele de orice fel

Energia eclipsei de lună care a avut loc vineri se va resimţi şi sâmbătă, aşa că putem finaliza proiecte, activităţi sau chiar relaţii, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Berbec

BERBECII au intrat deja în atmosfera de weekend, pentru că nu au chef de nimic. Preferaţi activităţile relaxante, chiar şi de unii singuri, iar astrele vă recomandă să vă conectaţi cu natura, chiar dacă vremea vă poate încurca.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Taur

TAURII simt că depind de ceilalţi şi le este greu să ia o decizie fără să se consulte cu cineva. O cheltuială necesară se va strecura printre activităţile voastre şi nu ar fi bine să o amânaţi.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Gemeni

Schimbările de atitudine ale GEMENILOR nu ar trebui să uimească pe cineva. Sfatul este, totuşi, să nu fiţi pretenţioşi cu cei din jur şi să apelaţi la maleabilitate.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Rac

Nativii RAC sunt destul de introvertiţi. Iar veştile legate de o călătorie pe care v-o doriţi, s-ar putea să nu fie tocmai plăcute, iar aceasta să se amâne sau chiar anuleze.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Leu

LEII vor fi capricioşi şi uşor de influenţat. Mai ales prietenii au un cuvânt important de spus când vă veţi întâlni cu ei, pentru că ieşirile în oraş sunt avantajate.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Fecioară

FECIOARELE se simt bine când ceilalţi le recunosc utilitatea. Aşa că ce mod mai bun să vă petreceţi sâmbăta dacă nu construind ceva sau sfătuindu-i pe ceilalţi?!

Horoscop 20 noiembrie 2021 Balanţă

O idee pe care BALANŢELE o analizează de mai mult timp s-ar putea să prindă contur azi şi chiar să se materializeze. Continuaţi să o perfecţionaţi.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Scorpion

SCORPIONII ar trebui să evite conflictele, mai ales că au tendinţa să fie destul de certăreţi. Cu cei din familie fiţi mai înţelegători şi nu vă contraziceţi dacă se ivesc discuţii.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Săgetător

Şi SĂGETĂTORII vor petrece timp preţios cu familia, dar în cazul lor planurile legate de viitor vor incluse. Poate se vor concretiza diferit de cum voiaţi voi, dar se vor dovedi benefice.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Capricorn

Nativii CAPRICORN au de făcut mai multe vizite, poate chiar veţi amâna unele întâlniri pentru a ajunge la altele. Prioritare ar trebui să fie şi cele legate de job, dar şi cele romantice.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII îşi doresc să îi răsfeţe pe cei dragi, dar laudele nu se vor ridica la înălţimea eforturilor lor. Fiţi sigur că vor observa, aşa că nu puneţi accent aşa mult pe cuvinte.

Horoscop 20 noiembrie 2021 Peşti

Iar PEŞTII sunt susţinuţi pe tot ce ţine de casă, mai ales dacă vor să reamenajeze. În relaţiile familiale încercaţi să evitaţi conflictele.

Maria Palade

https://shok.md/