Horoscop 23 septembrie. Schimbări neașteptate în carieră și dragoste

 Horoscop 23 septembrie. Schimbări neașteptate în carieră și dragoste

Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion face astăzi o opoziție cu Uranus retrograd din Taur, planeta schimbărilor bruște. Acest context astrologic este destul de tensionat și se va resimți cu precădere în plan sentimental și financiar. Putem avea parte de surprize mai puțin plăcute, de situații neprevăzute și o atitudine rebelă și nonconformistă. Grijă mai mare la cheltuieli și la secrete, infidelități care pot ieși la suprafață, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Berbec

Horoscop 23 septembrie 2021

Zona relațională este puternic activată în această perioadă de planete, iar contextul astrologic de astăzi nu este deloc în favoarea ta, în cazul în care te afli într-o încurcătură financiară sau sentimentală. S-ar putea să trebuiască să scoți niște bani din buzunar în mod neașteptat sau să afli niște secrete despre partenerul de viață. Pe de altă parte, partenerul este cel care poate răscoli relația și poate căuta dedesupturi. Evită să te lași purtat în aventuri de moment.

Horoscop 23 septembrie 2021

Taur

Dincolo de faptul că Venus este guvernatoarea ta, opoziția de astăzi te va impacta direct, dat fiind că Uranus este chiar în zodia ta. Se schimbă ceva în relația ta, pot apărea surprize neașteptate și s-ar putea să-ți surprinzi partenerul cu atitudinea pe care o adopți. Radical vorbind, sunt relații care se pot încheia acum, relații în care gelozia și posesivitatea au luat locul independenței și libertății, stări de care simți că ai nevoie din plin.

Gemeni

Horoscop 23 septembrie 2021

Starea generală de sănătate nu este una tocmai bună, însă dacă ai făcut analize al căror rezultat iese zilele acestea, nu te impacienta, ci mai degrabă refă-le. S-ar putea să afli vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva sau să ai parte de situații neașteptate la locul de muncă, să apară fel și fel de surprize, de sarcini și schimbări de program care să te ia pe nepregătite, dar vei observa mai târziu că vor fi spre beneficiul tău.

Horoscop 23 septembrie 2021

Rac

Dacă ești singur, s-ar putea să-ți apară în cale o persoană de care să fii atras, chiar să fie vorba de o dragoste la prima vedere. Poate fi vorba în cazul unor nativi de un dezechilibru între o prietenie și o iubire, să nu știe unde să încadreze o persoane care le-a pus inima pe jar. Ar fi mai bine să nu te lași cucerit deocamdată, iar în cuplu să trăiești cu mai mult entuziasm o surpriză a persoanei iubite. Este o zi bună să pui un strop de creativitate în proiectele tale și să te distrezi alături de copii, să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut de multă vreme. Copii te pot surprinde prin atitudinea lor rebelă.

 

 Leu

Horoscop 23 septembrie 2021

Azi va trebui să depui mai mult efort să menții echilibrul între viața personală și cea profesională. Pot apărea fel și fel de schimbări neașteptate în carieră, discuții cu superiorii care să te ia pe nepregătite, iar în familie atitudinea rebelă nu te va ajuta deloc, ci mai degrabă să încerci să vezi cum poți aborda dintr-un alt mod niște probleme. Mai multă grijă la persoanele care încearcă să-ți strice imaginea!

Horoscop 23 septembrie 2021

 Fecioară

Ziua de astăzi poate veni cu discuții surprinzătoare, cu vești neașteptate, cu mesaje care să te ia pe nepregătite. Nu ar trebui să iei decizii radicale, iar dacă negociezi ceva, fie condițiile nu-ți sunt pe plac, fie se schimbă față de ceea ce tu știai. Profită, totuși pentru a analiza dintr-o altă perspectivă, mai deschisă și revoluționară, o situație de viață cu care te confrunți. Atenție mai multă la deplasări!

 Balanță

Horoscop 23 septembrie 2021

S-ar putea să fii luat prin surprindere de niște vești legate de bani, de informații care vizează salariul sau să ai parte de o surpriză neașteptată legată de o situație financiară. Poate fi vorba de un împrumut, de o investiție, de o schimbare a situației financiare a partenerului de viață sau poate că tu trebuie să scoți o sumă de bani din buzunar pentru a rezolva ceva venit pe nepusă masă.

Horoscop 23 septembrie 2021

Scorpion

Nu-ți este deloc pe plac atitudinea rebelă a partenerului de viață și s-ar putea să simți cu toată ființa că este nevoie să faci niște schimbări în cuplu pentru ca lucrurile să funcționeze. S-ar putea să ai parte de conflicte din cauza faptului că partenerul vrea mai multă independență sau tu să fii cel care să-și dorească o relație mai liberă și deschisă. În cazul unor negocieri sau situații care vizează partenerii cu care colaborezi, te poți aștepta la răzgândiri și surpize deloc plăcute. Nativii care știu că sunt în relații toxice, acum se pot desprinde de ele.

Săgetător

Horoscop 23 septembrie 2021

Pot apărea fel și fel de schimbări în programul tău sau te poți frământa din cauza unor informații destabilizante care sosesc de la locul de muncă. Te poți simți mai obosit ca până acum și nici insomniile nu sunt excluse. Te pot frământa, pe de altă parte, situații sentimentale din trecut și poți afla secrete sau poți deconspira jocuri de culise.

Horoscop 23 septembrie 2021

 Capricorn

Poți avea parte de fel și fel de surprize mai puțin plăcute în plan sentimental și poți fi bulversat și mai puțin înțelegător cu cei dragi, chiar dacă este vorba de copii. Oricum, ai mai multă grijă la acțiunile, activitățile copiilor, dacă ești părinte. Starea afectivă poate oscila destul de mult. Dacă ești singur poate ar trebui să eviți să dai curs unei atracții bruște și să încerci să nu depășești limita dintre prietenie și flirt. Un plan profesional se poate schimba brusc.

 Vărsăto

Horoscop 23 septembrie 2021

S-ar putea să ai parte de conflicte cu familia, certuri cu părinții și surprize neplăcute care vizează casa, gospodăria, bunurile patrimoniale. Pe de altă parte, poate fi vorba de o stare emoțională interioară oscilantă care să te scoată complet din zona de confort. Și profesional pot apărea fel și fel de situații apăsătoare care să te facă să te simți blocat.

Horoscop 23 septembrie 2021

Pești

Dacă trebuie să participi la o ședință, să porți o discuție importantă, să dai un interviu sau examen, te poți aștepta la un mare disconfort. Sunt posibile divergențe de opinii, informații surprinzătoare și chiar șocante și dialoguri care te revoltă, te enervează și te pot face să spui lucruri mai puțin plăcute. Atenție la negocieri pentru că s-ar putea să nu obții ceea ce-ți dorești.

Maria Palade

https://shok.md/