(VIDEO) Smiley și Gina Pistol, mai îndrăgostiți pe zi ce trece: „Dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, poate nu ar fi fost nimic între noi”

 (VIDEO) Smiley și Gina Pistol, mai îndrăgostiți pe zi ce trece: „Dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, poate nu ar fi fost nimic între noi”

În cadrul podcastului său, solistul și-a luat la întrebări iubita, în mare parte venite din partea fanilor. Vizibil emoționați, dar sinceri, Gina și Smiley „au dat din casă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Aveam filmări, ajungeam pe la 1-2 dimineaţa şi nu mă simţeam bine. Eram obosită, irascibilă, nu-mi plăcea să simt mirosuri în jurul meu, dar am pus totul pe seama filmărilor. În seara aia, i-am zis la telefon să nu se culce că aveam ceva să-i spun. Făcusem un test, dar credeam că nu citisem bine instrucțiunile. Eram cu testul pozitiv în mână și tot nu-mi venea să cred. I-am zis: ‘cred că sunt însărcinată’ și am început să râdem și să plângem ca doi prostovani. Mi-a fost frică să mă bucur o bună perioadă de timp”, a povestit Gina despre momentul în care a aflat că este însărcinată și despre cum i-a dat marea veste lui Smiley.

Multă vreme și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, dar, de ceva timp, Smiley și Gina Pistol au hotărât să fie mai deschiși și să-i lase pe cei care îi admiră să pătrundă puțin în realitatea lor de cuplu.

„Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia”, a răspuns Gina, cu sinceritate, la întrebarea venită de la cei care îi admiră.

Gina a început să lăcrimeze când a povestit cât își iubește fiica și cât de mult i-a îmbunătățit viața apariția micuței Josephine.

Maria Palade

https://shok.md/